Άλλαξε ώρα το Ηρακλής - Αχιλλέας

Τετ, 06/04/2022 - 21:02
Image

24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας δεν περιλαμβάνει μόνο ντέρμπι στην κορυφή σε Λεωνίδιο και Μεγαλόπολη αλλά και μια σπουδαία αναμέτρηση με φόντο την παραμονή στο γήπεδο του Άστρους.

Μιλάμε για το παιχνίδι του Ηρακλή Βερβένων με τον Αχιλλέα Παραλίου Άστρους που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο του Άστρους και όχι στην αρχική καθορισμένη ώρα που ήταν 16:00.

Η αλλαγή ώρας του αγώνα του Ηρακλή με τον Αχιλλέα προκύπτει από το γεγονός πως το Σάββατο 9 Απριλίου στο ίδιο γήπεδο αγωνίζεται ο Ερμής Μελιγούς με τον Χαραυγιακό για την τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι λοιπόν η ΕΠΣ Αρκαδίας άλλαξε την ώρα της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Αχιλλέα σε ένα παιχνίδι που έχει έντονο ενδιαφέρον μιας και εκτός από γειτονικό ντέρμπι και οι δύο ομάδες δίνουν «μάχη» για την παραμονή τους στην Α’ Αρκαδίας.

Ο Αχιλλέας βρίσκεται στην 10η θέση με 17 βαθμούς και από την άλλη ο Ηρακλής στην 11η θέση με 16 βαθμούς και στόχος και των δύο είναι να αποφύγουν την 12η θέση που τώρα είναι ο Ορχομενός (12 βαθμοί) και τα μπαράζ με τον δεύτερο της Β’ Αρκαδίας στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και η «μάχη» φουντώνει για τα καλά και στην ουρά της βαθμολογίας με το ενδιαφέρον πια να χτυπά κόκκινο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio