Πανθυρεατικός: Μόνο με οικονομικό θαύμα στην Γ' Εθνική

Σάβ, 21/07/2018 - 11:09
Image

Ορατό το σενάριο και ο κίνδυνος να μην υπάρχουν εκπρόσωποι από την Αρκαδία στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας την νέα αγωνιστική χρονιά αφού εκτός του Παναρκαδικού που όλα είναι ρευστά και δίνει μάχη με τον χρόνο και ο Πανανθυρεατικός βλέπει τις πιθανότητες συμμετοχής του να λιγοστεύουν.

Με άρθρο μας στις 27 Ιουνίου (πατήστε ΕΔΩ) σας είχαμε ενημερώσει για όλες τις διεργασίες που βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη από τους ανθρώπους του Πανθυρεατικού ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει χειροπιαστά οικονομικά πράγματα γεγονός που δυσκολεύει την προσπάθεια που γίνεται.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την χρονική στιγμή γέρνουν προς την μη συμμέτοχή της Αστρινής ομάδας στην Γ' Εθνική κατηγορία την νέα σεζόν  με τον λόγω να είναι καθαρά και μόνο οικονομικός.

Οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης διοίκησης κάνουν πραγματικά αγώνα δρόμου όλο αυτό το διάστημα και παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν αλλά και την διάθεση τους να δουν την ομάδα μετά από χρόνια σε εθνική κατηγορία βλέπουν τις ελπίδες να λιγοστεύουν.

Οι πρωταθλητές αν τελικά που είναι και το πιο πιθανό σενάριο δεν καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ' Εθνική θα συνεχίσουν στην Α' Αρκαδίας για να υπερασπιστούν τα περυσινά τους σκήπτρα από την κατάκτηση του τίτλου.

Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν τα γεγονότα που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή η απώλεια ομάδων από τον νομό μας στην Γ' Εθνική κατηγορία ασφαλώς και θα αποτελέσει ένα πλήγμα για ολόκληρο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Σχόλια επισκεπτών

Ο δεύτερος....ο δεύτερος!!! και μάλιστα επ' άξια. Με 2 πανηγυράκια το χρόνο συν το συμβόλαιο το ραδιοτηλεοπτικό,υπερκαλύπτουμε άδειες συμμετοχής αμοιβές,παράβολα κλπ και ο απολογισμός θα δείξει μεταφορά υπολοίπου στην επόμενη σεζόν.

Δυστυχώς μόνο φαν φαρες και αυλικούς πολλούς διαθέτει η περιοχή μας .Από τα λόγια μέχρι τα έργα απέχει πολύ .Την ευθύνη δεν βαραίνει το φετινό συμβούλιο. Αλλά θα ήταν καλό να μας πούνε δημόσια αν θέλουν πάντα .σε τι κατασταση παρέλαβαν οικονομικα την ομάδα. αν συμμετείχαν όλοι ενεργά η ορισμένοι ήταν σωστοί στης υποχρεώσεις τους στο συμβούλιο.κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών. Εύχομαι να μείνει ο ίδιος κορμός και του χρόνου με σωστό σχεδιασμό να καταφέρουμε την άνοδο και στην πράξη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio