Ο αήττητος Ολυμπιακός και ο σταθερός Νικηταράς

Wed, 18/04/2018 - 10:51

Ολυμπιακός Λεωνιδίου και Νικηταράς Δολιανών μετά από μια συναρπαστική χρονιά και μια εξαιρετική πορεία πήραν την άνοδο και επιστρέφουν και πάλι από την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Οι δύο ομάδες κατά γενική ομολογία χαρακτηρίστηκαν από την σταθερότητα τους και την αποτελεσματικότητα τους τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας όσο βεβαίως και στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου που ακολούθησε.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός μετά από έναν χρόνο επιστρέφει σαν πρωταθλητής στην Α' Αρκαδίας από την δεύτερη κατηγορία και μάλιστα όντας αήττητος αφού τόσο στην κανονική όσο και στην διάρκεια των μπαράζ μετρώντας συνολικά 15 νίκες και 4 ισοπαλίες στην σεζόν.

Ο Νικηταράς Δολιανών από την άλλη και αυτός μετά από δύο χρόνια αναβαίνει και πάλι στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ολοκληρώνοντας την σεζόν με 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες σε κανονική διάρκεια και μπαράζ συνολικά ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και οι 4 ήττες έχουν έρθει από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου.

Επίσης να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός με 52 τέρματα (40 κανονική περίοδος, 12 στα μπαράζ) ήταν η πρώτη και με διαφορά επίθεση της κατηγορίας αλλά και η καλύτερη άμυνα αφού δέχθηκε όλη την σεζόν 9 τέρματα (4 κανονική περίοδος, 5 στα μπαράζ) που την κατατάσσει και καλύτερη σε όλη την Αρκαδία μιας και είναι η μοναδική ομάδα που δέχθηκε και στις δύο κατηγορίες μονοψήφιο αριθμό τερμάτων.

Από την άλλη ο Νικηταράς Δολιανών σημείωσε 29 γκολ όλη την σεζόν (20 κανονική περίοδο, 9 στα μπαράζ) και δέχθηκε 20 συνολικά τέρματα παθητικό (11 κανονική περίοδο, 9 στα μπαράζ) τερματίζοντας πίσω από την ομάδα του Λεωνιδίου.

Όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου δίκαια είναι ο νέος πρωταθλητής της Β' Αρκαδίας ενώ και ο Νικηταράς Δολιανών δίκαια ακολουθεί και παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στην Α' Αρκαδίας.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio