Κύπελλο Αρκαδίας: Α.Ο. Τεγέας - Μαντινειακός 1-3 (vid)

Sat, 15/09/2018 - 19:00

Πρεμιέρα για το Κύπελλο Αρκαδίας με τον πρώτο όμιλο και την 1η φάση με τον Μαντινειακό να παίρνει την πρόκριση με σκορ 1-3 επί του Α.Ο. Τεγέας το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλου έδειξε πιο έτοιμη τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο πνευματικό κομμάτι και έτσι κατάφερε να πάρει την νίκη που τις δίνει το εισιτήριο για την συνέχεια και την επόμενη φάση του εφετινού θεσμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μαντινειακό να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με περισσότερη ενέργεια και μόλις στο 10' μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά του Παπαδόπουλου ο Μπεντεβής από το ύψος της περιοχής με κεφαλιά έκανε άνοιξε το σκορ. Ο Α.Ο. Τεγέας επιχείρησε στην συνέχεια να ανεβάσει πιο ψηλά τις γραμμές του όμως ο Μαντινειακός ήταν "φαρμάκι" στις κόντρα επιθέσεις και αφού προειδοποίησε δύο φορές στο 28' ο νεοαποκτηθείς Γαβαλάς έκανε το 0-2 εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια των πράσινων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Τεγέα να έχει σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς με την είσοδο του Καραμπέτσου να δείχνει πιο πιεστική μεταφέροντας το σκηνικό μπροστά από τα καρέ του Πανόπουλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 49' μετά από φάση διαρκείας ο Μπέλτσος με σουτ να κάνει το 1-2 δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το τέρμα αυτό έκανε και πάλι το παιχνίδι να κρέμεται σε μια κλωστή όμως ο Μπούσγας με σουτ έξω από την περιοχή στο 73' έγραψε το 1-3 τελειώνοντας τις όποιες ελπίδες των πράσινων και παράλληλα σφραγίζοντας την νίκη πρόκριση για την ομάδα του.

Α.Ο. Τεγέας (Π. Χατζόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Καλαματιανός (Ποντίκης), Καρράς, Χατζόπουλος, Πλαντζάς, Βρούβας (Μπαξεβάνος), Τζήλος (Καραμπέτσος), Τσιώρος, Μπέλτσος, Λάγκας, Σπηλιωτόπουλος.

Μαντινειακός (Ι. Αποστολόπουλος): Πανόπουλος, Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Α., Γλένης, Μανδρώνης, Παναγούλιας (Ρούμπος), Μπεντεβής, Παπαγεωργίου (Σταματόπουλος), Πάζι (Μπούσγας), Γαβαλάς.

Video

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio