Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας

Πέμ, 18/10/2018 - 12:37
Image

Διαβάζοντας προσεκτικά την επιστολή κατακραυγής κατά του Astros News και του γράφοντα, νιώθω την υποχρέωση  να απαντήσω σε έναν έμπειρο, κατά τις πληροφορίες μου, δημοσιογράφο και να εξηγήσω πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

Κύριε Βαρίκο, αρχικά θα ήθελα να σας πω πως δεν είμαι στέλεχος στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης το οποίο παρεμπιπτόντως είναι κληροδότημα με πρόεδρο τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο και δεν υπάγεται στην Ιερά Μητρόπολη, αλλά είμαι ένας απλός ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ υπάλληλος. Συνεχίζοντας λοιπόν απαντώντας στις ανακρίβειές σας, δεν είμαι ούτε «προγραμματιστής-κουμπιουτεράς» , είμαι όμως ομόρρυθμο μέλος μια εταιρίας  πληροφορικής και ενημέρωσης μέσω Διαδικτύου και ανά διαστήματα ΑΡΘΟΓΡΑΦΩ  στο Arcadia Portal και στο Astros News έχοντας παράλληλα και την ευθύνη της ύλης των προαναφερόμενων ιστοσελίδων.

Για την ιστορία λοιπόν και για κανέναν άλλο λόγο, καθώς δεν έχω κανένα λόγο να απολογηθώ σε ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζω καν και ΑΠΑΙΤΕΙ να δημοσιεύονται κείμενά του στην ιστοσελίδα που ανήκει στην εταιρία μου:

Το Astros News πέρασε στην ιδιοκτησία μας καθώς έπειτα από μακροχρόνια συνεργασία του Arcadia Portal με τον κύριο Μιχάλη Μητσέα κρίθηκε από τον ίδιο πως η καλύτερη διάδοχη κατάσταση  ήμασταν εμείς. Αν κάποιοι είχαν μάθει σε συγκεκριμένες καταστάσεις κατά το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς, καλό είναι να τις ξεχάσουν .

Η δεκαετής επιτυχημένη μας πορεία και εμπειρία στον χώρο των περιφερειακών ΜΜΕ έχει αποδείξει  πως δουλεύουμε σωστά και μεθοδικά. Η δημοσιογραφική μας ομάδα σχεδόν πάντα κάλυπτε και καλύπτει άριστα τα γεγονότα, σεβόμενη τη δουλεία της, εργαζόμενη με διαφάνεια και έχοντας ως καθρέπτη της τις χιλιάδες επισκέψεις στις δύο ιστοσελίδες μας.

Το μόνο λάθος μου ήταν που ανέβηκε το κείμενό σας χωρίς να το έχω διαβάσει και εγκρίνει.

Μπορείτε να δημοσιεύετε και να προτείνετε στους ακολούθους  σας  να διαβάζουν όποια σελίδα και εφημερίδα θέλουν, δημοκρατία έχουμε άλλωστε.

ΥΓ.1: Όση λάσπη και πόλεμο να έχω δεχθεί από μία μερίδα από την ημέρα που έχουμε αναλάβει το Astros News η επισκεψιμότητά της είναι σταθερή με ανοδικές τάσεις.

ΥΓ.2: Σας προκαλώ με όλα τα επακόλουθα να αποδείξετε πού ΕΓΩ ο Θάνος Μπόγρης συμμετείχα σε έργα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας .

ΥΓ.3: Προς πάσα κατεύθυνση: Επειδή μια παροιμία λέει ρίξε-ρίξε λάσπη, κάπου θα κολλήσει, εν προκειμένω στο πρόσωπό μου, σε λίγο καιρό θα αναλάβει άμεσα η Δικαιοσύνη τον «καθαρισμό» της.

Θάνος Μπόγρης

 

Tags

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio