Υποβολή προτάσεων προς την Δημοτική αρχή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας

Τετ, 09/02/2022 - 13:24
Image

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, ενημερωτική συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής & μελών του Συλλόγου ” Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας” – “Kynouria Hosts” και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1) Κατάθεση προτάσεων του συλλόγου, για τον προγραμματισμό αθλητικών εκδηλώσεων, κατά την καλοκαιρινή περίοδο ,στις παραλίες της περιοχής του Δήμου μας.

2) Ο Σύλλογος ενημέρωσε, ότι ο Δήμος θα πρέπει έγκαιρα να καταθέσει προτάσεις για την Τουριστική προβολή προς την Περιφέρεια ,για να τις συμπεριλάβουν στην Τουριστική προβολή της Βόρειας Κυνουρίας για το 2022.

Η πρόεδρος του συλλόγου καταλυμάτων κ. Βίβιαν Μανωλέσου σημείωσε, ότι η ίδια συμμετέχει στην Γνωμοδοτική Επιτροπή τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αντιπροσωπεύει ως Γενικός Γραμματέας την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου & Κυθήρων.

3) Προγραμματισμός πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας, για τα παραλιακά και ορεινά χωριά του Δήμου μας.

4) Ζήτησαν ακόμα, να υπάρχει καλύτερη & συνεχή συνεργασία μεταξύ του Δήμου, της Περιφέρειας & του Συλλόγου, και να διατεθούν τα απαραίτητα χρήματα που απαιτούνται ,για να γίνει σωστή τουριστική προβολή της πανέμορφης περιοχής μας, με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με την επέκταση της τουριστικής σεζόν, που θα επιφέρει και περισσότερα έσοδα στην περιοχή μας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βίβιαν Μανωλέσου και μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος Αθλητικής επιτροπής του Δήμου κ.Γιάννης Δαλιάνης, η πρόεδρος της ΔΕΚΕΔΗΒΚ κ.Αρετή Μπάρλα, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Άστρους & Παρ.Άστρους κ.κ Κώστας Μπάρλας & Νίκος Κωνσταντίνου, καθώς και ο κ.Φώτης Τζιβελόπουλος, πρόεδρος της Δ.Ε ,της Κοιν.Σ.Επ “Promo Kynouria”που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της τουριστικής προβολής & ενημέρωσης της περιοχής.

Έγινε ένας πολύ γόνιμος διάλογος, ακούστηκαν όλες οι προτάσεις, και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

α) Να κατατεθεί η πρόταση του συλλόγου εγγράφως και κοστολογημένη, καθώς και να κατατεθούν όλες οι εργασίες και οι προδιαγραφές για να γίνουν τα αθλήματα που προτείνονται και να υπάρξει επιπλέον ενημέρωση με τον διοργανωτή των αθλητικών εκδηλώσεων.

β) Άμεση υποβολή των προτάσεων του Δήμου προς την Περιφέρεια ,για την Τουριστική προβολή της Βόρειας Κυνουρίας για το 2022.

γ) Αφού γίνουν τα παραπάνω, να γίνει μια νέα συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με όλους τους παραπάνω εκπροσώπους και τους υπευθύνους που έχουν οριστεί για τον τομέα του τουρισμού, του δήμου και της περιφέρειας, ώστε να παρθεί μια απόφαση και να πάει για έγκριση στο Δ.Σ και να ζητηθεί από την περιφέρεια η χρηματοδότηση για τις αθλητικές διοργανώσεις.

Δείτε τις παρουσιάσεις που αφορούν τις εκδηλώσεις που συζητήθηκαν κατά την σημερινή συνάντηση και τις προτάσεις του συλλόγου.

Προτείνουμε beach volley, beach tennis, beach handball και beach soccer για το Φεστιβάλ Άμμου (τέλη Ιουνίου) και την Κολύμβηση και το kayak ή το canoe από τις δραστηριότητες του Παράκτιου Ποσειδών (αρχές Σεπτέμβρη)
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio