Tyros Run: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ανανεώνουμε το ραντεβού για 13-14 Μαΐου 2023

Τετ, 01/06/2022 - 15:53
Image

Ο Τυρός με τις ξεχωριστές και μοναδικές ομορφιές, οι πρόθυμοι επαγγελματίες, οι φιλόξενοι κάτοικοι, υποδέχτηκαν για 4η χρονιά με τον ίδιο ενθουσιασμό και την μοναδική Τσακώνικη φιλοξενία, τους δρομείς που ήρθαν από όλη την Ελλάδα και ειδικότερα από τους όμορους νομούς. Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στους δρομείς από την Κυνουρία και τον Τυρό που ολοένα και αυξάνονται.

Το διήμερο 14 και 15 Μαΐου εκτός του αθλητικού σκέλους πραγματοποιήθηκαν και δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, κάτι που άρεσε πολύ.
Στο αθλητικό σκέλος της διοργάνωσης τον πρώτο λόγο είχε το δρομικό μέρος και οι αγώνες των 8 και 16χλμ. που για πρώτη φορά φέτος άλλαξε φορά με τους δρομείς να την τρέχουν αντίστροφα από τις άλλες χρονιές.

Με την φράση “η συμμετοχή είναι νίκη” πραγματοποιήθηκαν και οι μαθητικοί αγώνες για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου του Τυρού, και μαθητών των γύρω περιοχών.
Από τις ιδιαίτερες στιγμές του αγώνα ήταν αυτή του τερματισμού των 2 πρώτων αθλητών των 8χλμ. χέρι – χέρι. Επίσης πολλοί αθλητές έτρεξαν τα τελευταία μέτρα με τα παιδιά τους τερματίζοντας όλοι μαζί, μια εικόνα όμορφη και συνάμα ελπιδοφόρα για το μέλλον.

Στις απονομές τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΝΚ Ντουζένης Χριστόφορος ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Τυρού Μανούσος Κων/νος, οι πρόεδροι των Δ.Δ Tυρου και Σαπουνακαιίκων Παρασκευάς Θεώδορος και Μαρνέρη Ευγενία αντίστοιχα. Επίσης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις, “εργαστήρι PILATES”, τα 3 χλμ “RUN4FUN” και η πεζοπορία με τους “Τσάκωνες Περιπατητές” έδωσαν την δυνατότητα σε μικρούς, μεγάλους, σε μικρά παιδιά μέσα σε καροτσάκια, να περπατήσουν, να τρέξουν, να εξερευνήσουν τις ομορφιές του Τυρού.
Στο πολιτιστικό τμήμα της διοργάνωσης “η Τσακωνοπαρέα” με τον Πάνου Μαρνέρη πρόσφεραν στους επισκέπτες μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στην μάνα (Τσακώνα μάτη)

Κατά την διάρκεια των απονομών δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε αθλητές, προπονητές για την προσφορά τους στον αθλητισμό, όπως και σε σημαντικούς για την διοργάνωση μας εθελοντών και υποστηρικτών.

Το μήνυμα του αθλητικού διευθυντή της διοργάνωσης Ηλία Πριόβολου ήταν: θέλουμε έναν ασφαλή αγώνα με τους δρομείς να τον απολαμβάνουν και να διασκεδάζουν, ώστε φεύγοντας να μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις μεταφέροντας τες στους συναθλητές τους ώστε να προγραμματίσουν την συμμετοχή τους για την επόμενη χρονιά.

Η διοργανώτρια Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ Κοινσεπ αναφέρει: Μέσα από το Tyros Run και όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις μας προάγουμε τον αθλητικό τουρισμό, θέλουμε να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες, τις ομορφιές της Κυνουρίας και την άψογη φιλοξενία των ντόπιων και επαγγελματιών της περιοχής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα.
Ευχαριστούμε τον τον βουλευτή Αρκαδίας κ.Βλάσση Κων/νο , τον Περιφερειάρχη κ.Νίκα Παναγιώτη, τον δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ.Λυσίκατο Χαράλαμπο και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΝΚ κ.Ντουζένη Χριστόφορο, για την έμπρακτη συνεισφοράς τους.

Σημαντική για την εκδήλωση η υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Επαγγελματικού Συλλόγου Τυρού. Επίσης το Α.Τ. Λεωνιδίου και το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου.
Ευχαριστούμε τους συλλόγους “Τσακονωπαρέα”, “Τσάκωνες Περιπατητές”, “Πολιτιστικός Σύλλογος ο Απόλλων”, τον αθλητικό σύλλογο “ΑΠΟΛΛΩΝ” και την Αγγελική Παπαδάτου (PILATES).

Χορηγοί που αγκάλιασαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ή διοργάνωση: LEOS αθλητικά είδη, JOHNSON welness , IMPACT αθλητική ένδυση, AUTOVISION (ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ), SPARTA BEER, ERGO ΠΕΤΡΟΥ ασφάλειες, SPORTSMATE αθλητικά είδη, LYCOZADE, asfalisis.gr ασφάλειες, Γεωργαντώνης ένδυση – παπούτσια, OPEN REAL ESTATE, GOLEGOS μονώσεις, goodprint.gr εκτυπώσεις, ORKOMI διαφημιστικά δώρα, super market ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Τους επαγγελματίες της περιοχής: Εστιατόρια ΑΚΑΠΟΥΛΚΟ, ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ, ΚΑΡΔΑΡΑΣ, τα καφέ BALKONI – LIMANI και τους ξενοδόχους BLUE SEA HOTEL, OKEANIS HOTEL, ΚΑΡΔΑΡΑΣ apartments, MEGA apartments, Studios KYPARISI, ΔΗΩ Guest House, KAMVISSIS HOTEL

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση 13 – 14 Μαϊου του 2023.

με εκτίμηση Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ ΚΟΙΝΣΕΠ
www.tyrosrun.gr και στα social σε facebook και instagram

Το TYROS RUN διοργανώνεται από την «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ»Κοινσεπ με την υποστήριξη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας (ΔΗΚΕΝΚ) και την Περιφέρεια Πελοποννήσου με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού

Tags

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio