Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Λογιστών - Φοροτεχνικών Νομού Αρκαδίας (pics)

Σάβ, 18/02/2023 - 12:00
Image

Την πίτα του έκοψε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθερών Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας.

Αρκετός κόσμος τίμησε με την παρουσία του τους λογιστές και φοροτεχνικούς  της Αρκαδίας. Ανάμεσά τους ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και ο δημοτικός σύμβουλος και λογιστής Νίκος Τσιαμούλος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ασκούνης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά ενώ τόνισε ότι ο Σύλλογος Λογιστών - Φοροτεχνικών Νομού Αρκαδίας είναι ένα ζωντανό σώμα με δυναμικά μέλη και πολύ καλούς λογιστές.

 

 Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.  Έχουμε πολλά σχέδια στα σκαριά και στη Γενική Συνέλευση που θα κάνουμε σε λίγο καιρό θα συζητήσουμε πολλά και θέλουμε να ακούσουμε περισσότερα.

Επίσης ανέφερε ότι το νέο ΔΣ ακολουθεί τις προσπάθειες των προηγούμενων εκλεγέντων ΔΣ, ενώ ταυτόχρονα ευελπιστεί να επεκτείνει τον ρόλο του συλλόγου.

 

Να κάνουμε ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του στα κοινά του τόπου αλλά και σε επίπεδο περιφερειακό και εθνικό.

Τέλος, τόνισε ότι είναι δίπλα στην Περιφέρεια, τους Δήμους ,το Επιμελητήριο Αρκαδίας, το Οικονομικό επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τις Δημόσιες υπηρεσίες. 

 
 

Παρόλο που ο Σύλλογός μας χαρακτηρίζεται επίσης από ευγένεια και σεβασμό, προκειμένου να προαχθεί το γενικό καλό και το καλό του συλλόγου, θα αντιδρούμε όταν αυτό χρειάζεται και θα μας βρίσκει απέναντί του όποιος θα  προσπαθεί να προσβάλει την κλάδο μας και κατά συνέπεια τις ζωές μας

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio