ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Στηρίζουμε τους αγώνες των φοιτητικών συλλόγων

Πέμ, 28/01/2021 - 20:02
Image

Η κυβέρνηση της ΝΔ για ακόμη μια φορά προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα των Ελλήνων πολιτών, αφού είναι η μόνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που εκδίδει γενική απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων μόνο με την υπογραφή του αρχηγού της ΕΛΑΣ.

 Είναι φανερό λοιπόν ότι με την αναστολή του άρθρου 11 του Συντάγματος, στόχος της κυβέρνησης είναι η καταστολή και η φίμωση του φοιτητικού κινήματος.

Αυτή η απόφαση της κυβέρνησης επιβεβαιώνεται και από  τα μέλη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη δημόσια υγεία και τα υγειονομικά μέτρα.

Είμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε τους αγώνες των φοιτητικών συλλόγων για την υπεράσπιση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος του συνέρχεσθαι.

Είμαστε αντίθετοι και θα στηρίξουμε σθεναρά τον αγώνα τους ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που επιβάλει την πανεπιστημιακή αστυνομία, τα πειθαρχικά συμβούλια και την περικοπή του αριθμού των εισακτέων στα ΑΕΙ.

Καλούμε όλους τους  πολίτες του νομού μας  σε επαγρύπνηση για να προστατεύσουν  με νέους  αγώνες  όλα τα δημοκρατικά  δικαιώματα που κατακτήθηκαν στο παρελθόν με αγώνες ακόμα   και με το αίμα του λαού  μας.

Δελτίο Τύπου Της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αρκαδίας για το σημερινό Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio