Συνάντηση Λαμπρόπουλου με Κουτσουμπέλη και Κατσαρό για θέματα του ΕΚΑΒ

Σάβ, 24/12/2022 - 13:00
Image

Μία ακόμα συνάντηση για θέματα παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του κοινού από το ΕΚΑΒ είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών –Οικονομικών –Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα ο κ. Λαμπρόπουλος συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Κουτσουμπέλη Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ και τον Κώστα Κατσαρό, Διευθυντή ΕΚΑΒ Παραρτήματος Τρίπολης και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά τις ανάγκες του ΕΚΑΒ της 10ης Περιφέρειας και πώς μπορεί να γίνει χρηματοδότηση του ΕΚΑΒ μέσω του νέου ΠΕΠ/ΕΣΠΑ 2021/2027.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΕΚΑΒ και έχουν προηγηθεί και άλλες συναντήσεις τόσο με τον κ. Λαμπρόπουλο και τον κ. Σκαντζό όσο και με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως το ΕΚΑΒ προσφέρει σε καθημερινή βάση τις υπηρεσίες του και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, κάτω από δύσκολες συνθήκες και η Περιφέρεια δεν μπορεί παρά να συνδράμει στο έργο του με κάθε τρόπο που μπορεί και απορρέει τόσο από τις δυνατότητές της όσο και από τις αρμοδιότητες που έχει στο συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης επεσήμανε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους του ΕΚΑΒ, ώστε να έχει άμεση ενημέρωση και να εντάσσει προς χρηματοδότηση έργα βάσει των πραγματικών αναγκών του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio