Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αρκαδίας: Να αναβληθούν οι εκλογές στα υπηρεσιακά συμβούλια

Σάβ, 05/12/2020 - 13:00
Image

Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού (COVID 19) και την από 1-12-2020 ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. αναφορικά με την αναβολή των αρχαιρεσιών για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια και δεδομένων των συνθηκών που συνδέονται με την εξέλιξη την πανδημίας, ζητάμε:

1. Να αναβληθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια, που έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου 2020, μέχρι να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες διεξαγωγής τους.

2. Να παραταθεί η θητεία των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων κατά τρόπο τέτοιο ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

3. Στην περίπτωση που το αρμόδιο Υπουργείο δεν προβεί στην αναβολή της εκλογικής διαδικασίας, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να απέχουν από την διαδικασία εκλογής των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια και τους υποψηφίους (συνδυασμοί και ανεξάρτητοι υποψήφιοι) να απέχουν από την ανωτέρω διαδικασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio