Σημαντική δωρεά στο Κέντρο Υγείας Άστρους από την κυρία Δαμούλαρη Όλγα (pics)

Παρ, 05/03/2021 - 11:51
Image
Image

Πρόσφατα το Κέντρο Υγείας Άστρους δέχτηκε μια σημαντική δωρεά από την συντοπίτισσά μας κα Δαμούλαρη Όλγα. Με την ευγενική της διάθεση για προσφορά, η κα Δαμούλαρη δώρισε στο Κ.Υ. Άστρους μία ειδική ανακλινόμενη πολυθρόνα με δυνατότητα ρύθμισης πλάτης/κάτω άκρων και άμεσης κατάκλισης σε περίπτωση ανάγκης.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα πολυχρηστική επιλογή που μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο για τις ανάγκες της αιμοδοσίας που πραγματοποιούνται τακτικά στο Κ.Υ. Άστρους καθώς και για τις αιμοληψίες του μικροβιολογικού εργαστηρίου. Δεδομένου της διενέργειας των εμβολιασμών covid-19 που πραγματοποιούνται στο Κ.Υ. Άστρους, η εν λόγω δωρεά θα εξυπηρετήσει καταλλήλως τις ανάγκες του εμβολιαστικού κέντρου.

Πέραν της παραπάνω προσφοράς, η κα Δαμούλαρη προέβει επιπλέον και στη δωρεά ενός μικρού ψυγείου, το οποίο είναι ιδιαίτερα λειτουργικό λόγω της ευελιξίας που προσφέρει η χρήση του, δεδομένου του περιορισμένου του όγκου, σε ιατρεία με μικρή χωροταξική δυνατότητα. Οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Άστρους και τα μέλη του Σ.Φ.Κ.Υ.Α. , με αίσθημα ευγνωμοσύνης, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την κα Δαμούλαρη Όλγα για την αξιέπαινη αυτή διάθεση προσφοράς της. Κάθε τέτοια δοτική κίνηση προς το Κέντρο Υγείας είναι μία κίνηση αγάπης και προσφοράς προς το σύνολο της κοινωνίας μας.

Μας συγκινεί ιδιαίτερα όλο αυτό το κύμα στήριξης, αγάπης και έμπρακτης συμπαράστασης που δεχόμαστε ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της δυσοίωνης για την υγεία συγκυρίας που βιώνουμε. Κάθε πηγαία και δοτική κίνηση αγάπης που δεχόμαστε μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και αυτοπεποίθηση. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio