Σαμπράκος: Στο Επιμελητήριο Αρκαδίας πιστεύουμε ότι ο τουρισμός είναι ένας από τους πυλώνες ανάπτυξης (vid)

Τετ, 02/06/2021 - 10:11
Image

Στον Πλάτανο Βόρειας Κυνουρίας βρέθηκε ο κ. Γιάννης Σαμπράκος υπεύθυνος Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας,  στο πλαίσιο της ολοήμερης εξόρμηση με θέμα τις εναλλακτικές μορφές του τουρισμού που διοργάνωσε η «Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας»

Ο κ. Σαμπράκος δήλωσε ενθουσιασμένος για την δράση αναφέροντας ότι ο ίδιος έζησε μια μοναδική εμπειρία. «Μας έδειξαν πως να μαζέψουμε την τρούφα και πώς αυτή η δράση μπορεί να είναι ελκυστική για τους επισκέπτες του δήμου. συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στην δημοτική αρχή»

Το επιμελητήριο βρίσκεται δίπλα σε κάθε τέτοιες δράσεις και έχει δώσει έμφαση σε ότι αφορά τον τουρισμό είπε.

Στο Επιμελητήριο πιστεύουμε ότι ο τουρισμός είναι ένας από τους  πυλώνες ανάπτυξης της Αρκαδίας και έχουμε την υποχρέωση να το στηρίξουμε

O κ. Σαμπράκος αναφέρθηκε και στη δημιουργία του πολύ δυνατού βίντεο «This is Arcadia»  που το επιμελητήριο δημιούργησε έτσι ώστε να αναδειχθεί η ποικιλομορφία των τοπίων της, τους ανθρώπους της, τη φύση, τις πολλές δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης της περιοχής μας.

Στόχος είναι να προσελκύουμε επισκέπτες και να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα της Αρκαδίας.

Tέλος και απαντώντας σε ερωτήσεις μας ο κ. Σαμπράκος μίλησε για «Τα Πιάτα της Επανάστασης» την Γαστρονομική πρωτοβουλία του Ιδρύματος Κωνσταντακόπουλου - Costa Navarino που συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio