Πρώτη Γενική Συνέλευση για τον Σύλλογο Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σάβ, 18/02/2023 - 14:00
Image

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για το έτος 2023, διεξήγαγε την πρώτη Τ.Γ.Σ. του 2023 στην Τρίπολη, το Σάββατο 11.02.2023, με σκοπούς του:

    Α.--- Tην ανάδειξη του ΈΡΓΟΥ όλων των Μελών – Δομών του Συλλόγου, στον Νομό Αρκαδίας (“Καραβάκι”, “Ο Κοντορεβιθούλης”, “ Το Μελί – Μελό”, “Μικρή Λιλλιπούπολη”, ¨Νέκταρ Ζωής”, “Νέο Χαμόγελο”, με την διαρκή επιδίωξη εκσυγχρονισμού των προγραμμάτων τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, αλλά και του διεθνούς περιβάλλοντος, την συνεχή αξιολόγηση από τους γονείς, την ευελιξία στις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών καθώς επίσης και την άρτια οργάνωση και λειτουργία τους, χάρη κυρίως στους ανθρώπινους πόρους αλλά και στην υλικοτεχνική υποδομή τους.

     Γ.--- Την διεξαγωγή Ημερίδας, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της εκπαίδευσης των προσχολικών ηλικιών σε θέματα προστασίας,
σε συνεργασία από με την Διεύθυνση Ασφάλειας Τρίπολης με ομιλητή από την Διοικητή Κον Ανδρικόπουλο Βασίλη, με θέμα: “Ασφαλής  Περιήγηση  Διαδικτύου”.
Η ενημέρωση και η εμπειρία του Κου Ανδρικόπουλου, υπήρξε αποτελεσματική, δίνοντας σε όλα τα μέλη και τους παρευρισκομένους την απαιτούμενη προσοχή και γνώση ήδη από την Προσχολική Ηλικία, για την δημιουργία αυριανών ενεργών πολίτων που θα γνωρίζουν την ασφαλή χρήση και λειτουργία πλοήγησης  Η/Υ.

         Γ. ---  Την Ημερίδα, ετίμησε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Μακαρούνης, ο οποίος, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του κλάδου και την δυνατότητα θετικής επίδρασής του στην αλλαγή και ανα-δια-μόρφω- ση της προσχολικής ηλικίας προς ένα καλύτερο “αύριο” του κόσμου.

            Δ. - Το Δ.Σ. του Συλλόγου γνωστοποίησε στον Αντιδήμαρχο Κο Μακαρούνη αρμόδιο στο τμήμα Παιδείας και Αθλητισμού.
    --- Την κοινοποίηση πρόθεσης ανάληψης δράσης στην διεξαγωγή κοινωνικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τους Φορείς της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και, την υποβολή αιτήματος στήριξης της πρόθεσης αυτής, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και τον Δήμο Τρίπολης.
            Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας
Στην Δράση αυτή του Συλλόγου συμμετείχαν εκπρόσωποι - μέλη από όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους

Για το Δ.Σ. ΣΙΠΣΠΕΠ
Πρόεδρος                                                                      Γ. Γραμματέας
Μαρινάκη Αθηνά                                                         Μαντζιώρη Σταματίνα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio