Πού υπάρχουν προβλήματα στην Αρκαδία - Παράκληση Λαμπρόπουλου για περιορισμό μετακινήσεων

Δευ, 18/01/2021 - 08:16
Image

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους, καθώς η Περιφέρεια δίνει μάχη για να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς.

Ο κ. Λαμπρόπουλος είπε ότι η μέρα είναι δύσκολη, και ότι ήδη πριν από τις 03:00 το προσωπικό της Περιφέρειας και τα μηχανήματα επιχειρούν στους δρόμους Τρίπολη - Δημητσάνα και στον παλιό δρόμο Τρίπολης - Σπάρτης, στο κομμάτι προς Άστρος. «Προσπαθούμε να κρατάμε ανοιχτό τον δρόμο, γι' αυτό κάνουμε παράκληση οι πολίτες να κινούνται ελάχιστα ή με αλυσίδες. Ο δρόμος προς Γορτυνία δεν ανοίγει οριστικά λόγω της έντονης χιονόπτωσης, γι' αυτό χρειάζονται παντού αλυσίδες. Προτεραιότητα έχει το εθνικό δίκτυο, επιχειρούμε με δυσκολία, χιονίζει πολύ, κάνουμε οτιδήποτε. Εκτιμώ ότι λίγο αργότερα θα είναι καλύτερη η κατάσταση», είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Όπως είπε ο κ. αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, στον αυτοκινητόδρομο του ΜΟΡΕΑ υπήρχε πρόβλημα νωρίτερα το πρωί, με την πυκνή χιονόπτωση.

Η παραλιακή Κυνουρία δεν έχει προβλήματα, εκτός από το κομμάτι των Αγίων Δέκα, όπως είπε ο κ. Λαμπρόπουλος. Ακόμα, όπως υπογράμμισε, δεν έχει προκύψει μεγάλη ανάγκη για κάποιον συμπολίτη μας.

Να κατανοήσουμε .ότι μιλάμε για έκτακτες συνθήκες, να μην κυκλοφορούμε αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio