Παράλληλες εκδηλώσεις στο Tyros Run 2023 - George Marneris

Τετ, 03/05/2023 - 15:59
Image

Εμπειρίες ευεξίας και αθλητικής ζωής

Η Α Χώρα Νάμου μέσα από τις διοργανώσεις της, προσπαθεί να βγάλει όσους περισσότερους μπορεί στον δρόμο να περπατήσουν να τρέξουν, να τους μυήσουν στον υγιεινό τρόπο ζωής στον αθλητισμό.
Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 6 το απόγευμα με αφετηρία το λιμάνι του Τυρού σας προσκαλούμε όλους, μικρούς, μεγάλους και παιδιά να περπατο-τρέξουμε στην παραλία του Τυρού.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και επιβραβεύεται η προσπάθεια με μετάλλιο τερματισμού για όλους, καθώς εδώ δεν υπάρχουν πρώτοι, δεύτεροι γιατί όλοι είναι νικητές, καθώς η συμμετοχή είναι νίκη.

Γνωρίστε την Τσακωνιά, την γλώσσα τα έθιμά μας

Το Σάββατο στις 9 έχει φροντίσει ο Πάνος Μαρνέρης με την Τσακονοπαρέα και ο πολιτιστικός σύλλογος Τυρού “ο Απόλλων” να σας παρουσιάσουν στα τσακώνικα, θεατρικά δρώμενα τραγούδια και χορούς στο ανοιχτό θέατρο “Μελίνα Μερκούρη¨στο λιμάνι του Τυρού.
Ευκαιρία για όλους όσους θέλουν μια πρώτη γνωριμία με την τσακώνικη διάλεκτο, τον τσακώνικο χορό και να γνωρίσουν από κοντά τον αγώνα που κάνουν κάποιοι ντόπιοι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει η τσακώνικη γλώσσα που προέρχεται από την αρχαία δωρική.

Σας περιμένουμε όλους!

 

Το TyrosRun 2023 διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας καΙ της ΔΗΚΕΝΚ.

με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio