Οι κενές θέσεις φαρμακείων στην Αρκαδία

Σάβ, 04/02/2023 - 20:00
Image

Με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου γνωστοποιήθηκαν οι κενές θέσεις για την χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου στην Αρκαδία.

1) Η υπηρεσία θα δέχεται αιτήσεις σε μορφή PDF στο email: moraitou@arcadia.gr ή ιδιοχείρως από τον αιτούντα φαρμακοποιό ή από εκπρόσωπο του, με εξουσιοδότηση θεωρημένη σύμφωνα με το νόμο για το γνήσιο της υπογραφής , εντός του Α’ δεκαπενθημέρου του μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 (από 01/02/23 έως 15/02/23) στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

2) Αν υποβληθεί ηλεκτρονικά αίτηση για άδεια ίδρυσης φαρμακείου σε αργία θα πρωτοκολλείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, καθώς επίσης αν υποβληθεί αίτηση πέραν του ωραρίου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας μετά της (15:00) το μεσημέρι θα πρωτοκολλείται την επόμενη εργάσιμη.

3) Σε κάθε περίοδο υποβολής αιτήσεων χορηγείται μία (1) άδεια ιδρύσεως φαρμακείου ανά αιτούντα, ανεξαρτήτως του αριθμού αιτήσεων που έχει υποβάλει. Στην περίπτωση που χορηγηθούν παραπάνω από μία (1) άδειες ιδρύσεως φαρμακείου, ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται να παραιτηθεί των υπολοίπων εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση σε αυτόν των εν λόγω αποφάσεων του οικείου Περιφερειάρχη περί χορηγήσεως άδειας ιδρύσεως φαρμακείου. Σε διαφορετική περίπτωση, ανακαλείται αυτεπαγγέλτως το σύνολο των αδειών ιδρύσεως φαρμακείου που έχουν χορηγηθεί στον ανωτέρω φαρμακοποιό.

Δείτε τις κενές θέσεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio