Ο χορός του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Νίκο Μακρόπουλο (pics,vid)

Δευ, 02/05/2022 - 10:49
Image

Μετά από 4 χρόνια λόγω της εμφάνισης της πανδημίας το Επιμελητήριο Αρκαδίας επέστρεφε δυναμικά, διοργανώνοντας σε συνεργασία με τον ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ, τον καθιερωμένο  χορό που όλοι αγαπούν. Αυτή την φορά ο χορός πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 30 στο κέντρο Sunset με πρωταγωνιστή της βραδιάς το Νίκο Μακρόπουλο.

Η βραδιά ξεκίνησε με κλήρωση, η οποία ήταν χορηγία της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και της Ένωσης Καταλυμάτων και Ξενοδόχων της Νότιας Κυνουρίας Ακολούθησε  χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Γιάννης Τρουπής, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση του χορού ενώ επισήμανε τις προσεχείς εκδηλώσεις που θα γίνουν υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Όπως το food festival και ανοιχτή ομιλία σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών για προγράμματα χρηματοδότησης.

Η απήχηση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς η βραδιά είχε γίνει ήδη sold out. Ανάμεσα τους στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού αλλά και του πολιτικού χώρου.

Με την εμφάνιση του Νίκου Μακρόπουλου και το απολαυστικό τραγούδι το κέφι ζωντάνεψε.

Ήταν μια απολαυστική βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook.

 

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio