Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας - Οι ευχαριστίες του Κ. Βλάση

Τετ, 10/02/2021 - 13:18
Image

Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας χθες. Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην προώθηση του μηνύματος και επεσήμανε:

Για πρώτη φορά η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα, καθώς ήταν μαζική η ανταπόκριση σχεδόν όλων των ελληνικών ΜΜΕ για την προβολή του video που δημιουργήσαμε για τον εορτασμό της.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους, όσοι συνέβαλαν στην προώθηση του μηνύματός μας και κατ’ επέκταση στην προώθηση και προβολή της γλώσσας μας. Το video μας ταξίδεψε, επίσης, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μέσω των Πρεσβειών και των Προξενείων μας, αλλά και μέσω των σχολείων και των κοινοτήτων μας.

Πάνω απ’ όλα, όμως, χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους Έλληνες του εξωτερικού που κρατάτε τη γλώσσα μας ζωντανή στα πέρατα του κόσμου και αποτελείται τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας!

 

Για πρώτη φορά η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα, καθώς ήταν μαζική η ανταπόκριση σχεδόν...

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vlasis στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio