Κατασκευή νέας δεξαμενής που θα εξυπηρετεί το Άστρος, Παράλιο Άστρος, Κάτω Βέρβενα και Ξηροπήγαδο

Πέμ, 17/02/2022 - 18:54
Image

Συνεχίζουμε με μία ακόμη διακήρυξη από την Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ. του έργου με τίτλο «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης και σύνδεσή της με υφιστάμενα υδροληπτικά έργα και υφιστάμενα δίκτυα διανομής Άστρους, Παραλίου Άστρους, Κάτω Βερβένων και Ξηροπηγάδου», προϋπολογισμού 875.000,00 ευρώ.

Το έργο εντάχθηκε στις 22/10/2020 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» και χρηματοδοτείται από αυτό.

Το αντικείμενο του έργου αφορά την κατασκευή δεξαμενής, χωρητικότητας 1.000 m3 και δίκτυο αγωγών μεταφοράς ύδατος, 1.594m από την πηγή «Μάνα» στην νέα δεξαμενή. Θα δημιουργηθούν υποδομές ύδρευσης, που θα εξυπηρετούν το κεντρικό τμήμα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, δηλαδή τους οικισμούς Άστρος, Παράλιο Άστρος, Χειμερινή Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Κάτω Δολιανά και Κάτω Βέρβενα (κεντρική ενότητα).

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται 02/03/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00.

Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα. Το έργο αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για την ολοκληρωμένη επίλυση του προβλήματος μεταφοράς πόσιμου ύδατος και την επαρκή υδροδότηση των κατοίκων των εν λόγω περιοχών, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες όπου εντείνεται η ζήτηση και κατανάλωσή του. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε συστηματικά και αθόρυβα την σκληρή δουλειά ώστε να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά τον Δήμο μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio