Διαγωνισμός για την προμήθεια άλατος αποχιονισμού στην Αρκαδία

Κυρ, 06/12/2020 - 17:20
Image

Η Περιφέρεια Πελ/σου - Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας επαναπροκηρύσσει Συνοπτικό «Ανοικτό Διαγωνισμό » για την ανάθεση της προμήθειας:

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε.ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020»
Προϋπολογισμού: Εξήντα Επτά χιλιάδων Επτακοσίων Ογδόντα Οκτώ Ευρώ και Εβδομήντα Λεπτών (67.788,70 €)

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του Διαγωνισμού από τα
Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη, οδός 2ο χλμ. Τρίπολης -Περιθωρίου, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι και δύο (2) ημερολογιακές ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Δημοπρασίας, ήτοι μέχρι και την 8-12-2020, ημέρα ΤΡΙΤΗ και έως ώρα 14:30. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2713 –610389. Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης καταχωρήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρών Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής , στη διεύθυνση (URL): www.ppel.gov.gr στη διαδρομή: Ενημέρωση –Διακηρύξεις – ΠΕ Αρκαδίας.

3. Ο Διαγωνισμός θα γίνει στις 10-12-2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 10:00 π.μ. (Λήξη Επίδοσης Προσφορών) στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη, οδός 2ο χλμ. Τρίπολης – Περιθωρίου. Η δημοπρασία θα γίνει με Συνοπτικό Ανοιχτό Διαγωνισμό (άρθρο 117 του Ν. 4412/16) σύμφωνα με το σχέδιο διακήρυξης και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του Ν. 4412/16.

4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών που είναι εγκατεστημένα σε:
►κράτος μέλος της Ένωσης
►κράτος μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.)
►τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ στο βαθμό που η υπό ανάθεση σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1,2,4,5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος Ι της ως άνω Συμφωνίας καθώς και
►τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ ́της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων
►Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξη (06) μήνες

6. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ / Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ της Π.Ε. Αρκαδίας.
Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.

7. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio