Από τους 23 βαθμούς Κελσίου στους... 9: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας στην Αρκαδία

Τρί, 01/11/2022 - 16:23
Image

Το ημερολόγιο δείχνει 1η Νοεμβρίου σήμερα Τρίτη, αλλά ο καιρό έξω θυμίζει αρχές καλοκαιριού στην Τρίπολη, με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που φθάνουν στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι θερμοκρασιες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι κατά πέντε με επτά βαθμούς υψηλότερες από τις φυσιολογικές για αυτή την εποχή.

Το σκηνικό του καιρού θα θυμίζει φθινόπωρο, πάντως, από το Σαββατοκύριακο, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει πολύ, ιδίως την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr, της υπηρεσίας του Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Τρίπολη το Σάββατο 5 Νοεμβρίου η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου, και θα βρέξει, ενώ την Κυριακή θα έχουμε καταιγίδα και μέγιστη θερμοκρασία 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μεγαλόπολη το Σάββατο η θερμοκρασία θα φθάσει επίσης στους 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά την Κυριακή η μέγιστη θα πέσει στους 13 βαθμούς, ενώ αναμένονται καταιγίδες και τις δύο ημέρες.

Στο παραθαλάσσιο Λεωνίδιο το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος ως το απόγευμα, όταν θα εκδηλωθεί βροχή, με τη μέγιστη θερμοκρασία να φθάνει στους 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Κυριακή η θερμοκρασία θα φθάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου και θα εκδηλωθεί καταιγίδα.

Στα ορεινά Λαγκάδια, η θερμοκρασία το Σάββατο θα φθάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου και θα βρέξει, ενώ την Κυριακή θα πέσει στους 9 βαθμούς Κελσίου και η μέρα θα είναι επίσης βροχερή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio