Το Menalon Trail «συναντά» την Κυνουρία

Το πιστοποιημενο μονοπάτι του Menalon Trail στην Αρκαδία, θα "συναντήσει" την Κυνουρία και όλους τους ενδιαφερόμενους, και φορείς, που προτίθενται να συμμετέχουν στην διανυξη των υφιστάμενων μονοπατιών και την συντήρηση τους.

1η " Ημέρα Πρώτων Βοηθειών" στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics, vids)

Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, σήμερα το απόγευμα, η πρώτη από τις 2 «Ημέρες Πρώτων Βοηθειών» που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους σε συνεργασία με το «Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών» (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) Στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Υγείας Άστρους.

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ.

Εκμίσθωση αγροτεμαχίων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ράμμου στο Κορακοβούνι

Το Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Οικογένειας Θεοδώρου Γεωργίου Ράμμου, ιατρού εκ Κορακοβουνίου Κυνουρίας και των γονέων αυτού" και μετά από την υπ. αριθμ. 6/2018 απόφαση του, διακηρύσσει ότι: Εκτίθεται σε πλειοδοτική δημόσια δημοπρασία η εκμίσθωση των παρακάτω αγροτεμαχίων στην Τ.Κ.

Κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου στον Δήμο μας

Ο Υπουργός και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας απευθύνουν πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υ

Ήττα στην πρεμιέρα για Προμηθέα Πατρών και Μαντίκο (vid)

Tο ντέρμπι της πρεμιέρας του 45ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ο Προμηθέας Πατρών με τον Δημήτρη Μαντίκο στις τάξεις του γνώρισε την ήττα στο τέλος, με σκορ 74-72 από τον Πανιώνιο.

Αύριο στις 18.00 αντιμετωπίζουν τον Παναθηναικό.

Οι σημερινοί αγώνες του Μουντιάλ

Όγδοη αγωνιστική μέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το πρόγραμμα της Πέμπτης 21 Ιουνίου να περιλαμβάνει 3 πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων για την Πέμπτη (21/6)