Το Προεδρείο του ΔΣ και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής - Τι θα συζητηθεί στις επόμενες συνεδριάσεις (vid)

Παρ, 05/01/2024 - 20:23
Image

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, συνήλθε σε ειδική τακτική διά ζώσης συνεδρίαση την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00, στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη», προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1) Εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και 2) Εκλογή  μελών και συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

 

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης καλωσόρισε τα νέα μέλη του ΔΣ και τους ευχήθηκε να έχουν διάθεση να λάβουν αποφάσεις που θα βελτιώσουν τον τόπο μας. Ακόμα, ευχήθηκε σε όλους για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, επισημαίνοντας ότι ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του και οι αποφάσεις να οδηγούν στην ανάπτυξη του τόπου.

 

Ας είμαστε αισιόδοξοι, υγιείς, εύχομαι μια καλή και δημιουργική παραγωγική θητεία

 

Ο κ. Δημήτρης Γκαύρος από την πλευρά του έδωσε και εκείνος τις ευχές του για καλή χρονιά, και είπε: «Ελπίζουμε ότι θα είναι μια δημιουργική πενταετία για τον Δήμο μας. Ο καθένας από τη θέση του να προσφέρει τα μέγιστα, ώστε να δει ο τόπος μας καλύτερες ημέρες».

 

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας Γιώργος Τερζάκης εξήγησε τα της διαδικασίας εκλογής προέδρου. Ο κ. Καμπύλης πρότεινε ως υποψήφιο πρόεδρο τον κ. Πλακοκέφαλο, και ως Γραμματέα την κυρία Θεοδώρου - Μπάρλα Σοφία. Η παράταξη Γκαύρου πρότεινε ως αντιπρόεδρο τον κ. Σαμαρτζή. Και οι τρεις, εξελέγησαν ομόφωνα.

 

Ακολούθως, ο νέος πρόεδρος κ. Πλακοκέφαλος εκλήθη για να προεδρεύσει της συνεδρίασης για την εκλογή μελών Δημοτικής Επιτροπής.

 

Ο νέος πρόεδρος του ΔΣ ευχήθηκε για το νέο έτος και καλωσόρισε με τη σειρά του τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ευχαρίστησε τον κ. Καμπύλη για την πρόταση, τα μέλη του ΔΣ για τη στήριξη στο πρόσωπό του και δεσμεύθηκε για την τήρηση των κανόνων του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας από όλα τα μέλη να τον τηρούν απαρέγκλιτα. Ακόμα, ευχαρίστησε το Ίδρυμα Ζαφείρη για τη φιλοξενία του ΔΣ και δήλωσε ότι θα αναβαθμιστούν οι υποδομές του, ανακοινώνοντας ότι θα προμηθευτούν όλοι με τάμπλετ, προκειμένου να μην γίνεται εκτύπωση εγγράφων.

 

Ο κ. Καμπύλης, επίσης, ενημέρωσε το Σώμα ότι θα είναι συχνές οι συνεδριάσεις του ΔΣ λόγω της κατάργησης των Νομικών Προσώπων, με προτεραιότητα να συγκροτηθούν οι επιτροπές ΔΕΥΑ, Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και να εξεταστεί και ο Κανονισμός, διότι χρειάζεται επικαιροποίηση.

 

Διάθεση, υπομονή και κέφι για δουλειά να έχουμε

 

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής (που αντικαθιστά την Οικονομική Επιτροπή) είναι ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης. Τακτικά μέλη από την παράταξη του δημάρχου είναι οι: Κόλλιας και Μπάρλα. Αναπληρωματικά μέλη: Καμπύλης, Θεοδώρου, Καμπουρολιάς. Από την παράταξη Γκαύρου, τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Γκαύρος, Μπακάλης και αναπληρωματικά μέλη οι Φούφα και Κανατά.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Το χειρότερο δημοτικό συμβούλιο από πλευράς πλειοψηφίας ! Θα μας βγάλουν στο ράδιο αρβύλα ! Παντελώς άσχετοι οι της οικονομικής επιτροπής από την πλειοψηφία ! Μπράβο Δήμαρχε τα κατάφερες να έχεις στο συμβούλιο όλους τους αγράμματους ! Χαλδουπης και δαλιανης ;;;;;

Γιαννη χόρεψε τον εσύ το παυλακη τώρα και θα δεις σε ένα χρόνο από τώρα θα σε έχει κάνει αντιδήμαρχο.ουτε αποστάσεις θα υπάρχουν τότε ούτε τίποτα.εβαλε τους μελιγιωτες τους άχρηστους κι άφησε έξω εσένα που τον κράτησες στο Άστρος

Γιατί δεν υπάρχει πέτσα ! Υπάρχουν του δημοτικού και μερικοί του γυμνασίου / λυκείου ! Λάθος λέμε ! Ένας μόνο έχει ΑΕΙ και ένας ΤΕΙ ! Viral θα γίνουν !
Θέμη φύγε όσο είναι καιρός ! Χαλάς το προφίλ σου με αυτούς ! Γύρω σου ! Μπράβο δήμαρχε έφτιαξες χειρότερο συμβούλιο ακόμη και από αυτό του καπετάνιου στη μουριά που ακούει συμφωνική ορχήστρα ! Και καμαρώνει για τα χάλια που άφησε στο Δήμο ! Ο κολιας θα κλείσει το έλλειμμα !

Ότι και να κάνετε κάποιοι όσο και να δέρνεστε για τα επόμενα χρόνια δήμαρχος είναι ο Καμπύλης....... μπουμπούκια κάντε καμιά δουλειά κι αφείστε ήσυχο το δήμαρχο ..... κομπλεξικοί.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio