Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (30-31/3)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League

Σάββατο 30 Μαρτίου

15:00 Πανσερραϊκός - Αστέρας

17:30 Βόλος -...

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Γυναικείας ομάδας του Ερμής Μελιγούς

Η διοίκηση του Ερμή ΜΕΛΙΓΟΥΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Πέμπτη 28/3/2024 θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής των κοριτσιών..

- 4.30 -- 5.30μμ ( κορίτσια δημοτικού)

-- 5.30--6.30μμ ( κορίτσια γυμνασίου - Λυκείου)

Το ΣΑΒΒΑΤΟ....30/3/24....από τις...

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 15ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Με νίκες συνέχισαν Απόλλωνας Τυρού και Αετός Δάρα ενώ εντυπωσιακό παιχνίδι και «Αγγλική» ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση της Νεστάνης με την Ελπίδα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας.

15η αγωνιστική

Κυριακή 24 Μαρτίου

Νεστάνη-Ελπίδα 3-3

Άρης Τρίπολης-Αετός Δάρα 0-5

...

Η συνολική εικόνα της 19ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό να στέφεται πρωταθλητής ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία τον πρώτο από τους τρεις μεγάλους εφετινούς του στόχους.

19η αγωνιστική

Σάββατο 23 Μαρτίου, 15:00

Πανθυρεατικός-Κορακοβούνι 1-2

ΑΕΚ Τρίπολης...

Ξεκινάει προπονήσεις η Γυναικεία ομάδα του Ερμή

Η ομάδα του Ερμή ΜΕΛΙΓΟΥΣ αποφάσισε να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και τμήματα υποδομής για κορίτσια απευθυνόμενος σε όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3 ..

Θα πραγματοποιηθεί Ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο της...

Άνετα και ωραία ο Πήγασος νίκησε και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας κατέκτησε άλλη μια νίκη, με την οποία εξασφάλισε την συμμετοχή της στα playoffs.

Παρουσιάζοντας κατά διαστήματα και όμορφο μπάσκετ οι παίκτες εμφανίστηκαν σοβαροί από το πρωτο λεπτό και με όπλο την άμυνα  έφτασαν στο άνετο 92-67.

Επόμε...

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (23/3) στην Α' Αρκαδίας

ο Κορακοβούνι μπορεί να βρέθηκε πίσω το σκορ ωστόσο ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και έφυγε με το διπλό από το Άστρος φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Πανθυρεατικού.

Νίκες με άνετο τρόπο πήραν η Δημητσάνα επί των Βρασιών αλλά και η ΑΕΚ Τρίπολης κόντρα στον Ηρακλή Βερβένων...

Όλοι μαζί για την νίκη... Πήγασος - Ποσειδώνας Λουτρακίου στις 17:00

Επιστροφή στην έδρα μας το Σάββατο για την ομάδα μας!
 
Μετά από αρκετό διάστημα η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την αξιόλογη ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της αλλά και βεβαίως στις καλές εμφανίσεις...

2ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ στον Άγιο Πέτρο

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Κοινότητα Αγίου Πέτρου σας προσκαλούν στο 2ο αναρριχητικό φεστιβάλ Αγίου Πέτρου στις 12-14 Απριλίου!

Με αναρριχητικές και άλλες δραστηριότητες στο όμορφο χωριό μας, το φεστιβάλ περιλαμβάνει:

-Αναρρίχηση στα πεδία μας, Ζονάγκα και Κάκαβο, σε 850 μ υψόμετρο με θέα...

Ο Ερμής Μελιγούς μπαίνει και στο Γυναικείο ποδόσφαιρο

Οι φίλοι του γυναικείου ποδοσφαίρου πολλαπλασιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο όπως είναι φυσικό αυξάνονται και οι γυναίκες που ασχολούνται με αυτό.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια κάνει μια σημαντική προσπάθεια για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Έχοντα...