Ιωάννα Λυτρίβη: Δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού

Παρ, 05/01/2024 - 09:38
Image
Η Ιωάννα Λυτρίβη ορκίστηκε χθες υφυπουργός Παιδείας, μαζί με τους συναδέλφους της οι οποίοι ανέλαβαν τα χαρτοφυλάκιά τους μετά τον μικρό ανασχηματισμό στον οποίον προέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Η κυρία Λυτρίβη, η οποία κατάγεται από την Κυνουρία, με ένα σύντομο μήνυμά της στο Faceboo ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τον Πρωθυπουργό για την τιμή και δεσμεύτηκε ότι θα υπηρετήσει τα νέα της καθήκοντα με φρόνηση.
 
Η ανάρτησή της:
 
Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή να μου αναθέσει καθήκοντα Υφυπουργού Παιδείας, με τομέα ευθύνης την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του υπηρετώντας με φρόνηση τη στρατηγική επιλογή ποιοτικού μετασχηματισμού της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χώρα μας.  
 
Σε αυτό το κορυφαίο μεταρρυθμιστικό εγχείρημα, από κοινού με τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τη Ζέτα Μακρή,  εντάσσομαι με τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση που εμπνέει με το έργο της η Κυβέρνηση.
 
 

Σχόλια επισκεπτών

Ξέρουμε ξέρουμε με την αξία της και σπουδαγμενη κ αυτή κ τα λοιπά κ μπράβο τής..... Όμως κ με την ευλογία του κόμματος από ΔΑΠ ΝΔΦΚ από μπέμπα ακόμα.... Κρίμα στους υπόλοιπα παιδάκια του λαού...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio