Γιάννης Δαλιάνης: Σας ευχαριστώ όλους για την επανεκλογή μου

Πέμ, 12/10/2023 - 10:07
Image

Με την σειρά μου και εγώ λοιπόν αφού τελείωσαν οι εκλογές και ο Γιώργος Καμπύλης - Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου οφείλω δημόσια να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω γιατί μου έδωσε την δυνατότητα μέσω μιας δεύτερης διαδοχικής υποψηφιότητας να τον βοηθήσω όσο μπορούσα μέσω της επανεκλογής μου ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Ως Αστρινός και Αγιαννίτης νιώθω μεγάλη περηφάνια γιατί για δεύτερη φορά σε δύο διαδοχικές δημοτικές αναμετρήσεις οι συγχωριανοί μου με κατατάσσουν στην πρώτη θέση στο ΑΣΤΡΟΣ και θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τον Δήμο στο ίδρυμα Λεωνίδα και Αγγελικής Ζαφείρη.

Οι 573 ψήφοι της τελικής κατάταξης (+100 απ το 2019) που με φέρνουν στο γενικό σύνολο πάλι στις ΠΡΩΤΕΣ εκλόγιμες θέσεις όπως και το 2019 με γεμίζουν χαρά αλλά και περηφάνια.

Ευχαριστώ όλους εσάς στο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας που είχατε μια καλή κουβέντα για το πρόσωπο μου είτε με στηρίξατε είτε δεν μπορέσατε λόγω άλλων υποχρεώσεων όπως πολλοί και πολύ τίμια μου το είπατε ευθέως.

Όλοι γνωριζόμαστε άλλωστε και όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Γκαύρο γιατί πήρε μια πολύ μεγάλη απόφαση να ηγηθεί ενός συνδυασμού που προέρχονταν από μια ήττα το 2019 και προσπάθησε κατά την γνώμη μου πάρα πολύ να την κρατήσει σε υψηλό ποσοστό.

Σας ευχαριστώ όλους.

Γιάννης Δαλιάνης

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio