Εθιμοτυπική συνάντηση Βλάση - Πτωχού

Παρ, 19/01/2024 - 14:12
Image

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνου Βλάση πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό.

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 10:00 στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση περίπου μιας ώρας στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Αρκαδία, ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άνοιξε την ατζέντα του για μια σειρά αναπτυξιακών έργων που έχει να προτείνει για την Αρκαδία.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και όπως ανέφερε μετά την συνάντηση ο κ. Πτωχός, έγινε μια πολύ παραγωγική και ουσιαστική κουβέντα και τέθηκε σε γνώση του βουλευτή το αναπτυξιακό πλάνο της περιφερειακής αρχής.

Έχουμε έτοιμο το βασικό μας σχέδιο και για τις πέντε ενότητες και αρχίζουμε να το υλοποιούμε και με τη συνεργασία μας με την κεντρική κυβέρνηση θα μπορέσουμε να προτείνουμε πολλά

Ο κ. Βλάσης αποδέχθηκε την πρόσκληση για τακτικές συναντήσεις των δύο θεσμών και ευχαρίστησε τον νέο περιφερειάρχη και φίλο κ. Δημήτρη Πτωχό για τα καλά του λόγια.

Μερικά από τα έργα που αναφέρθηκαν από πλευράς του βουλευτή Αρκαδίας είχαν να κάνουν με την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τη δημιουργία του πανεπιστημιακού campus στο παλιό Ψυχιατρείο Τρίπολης, με τον περιφερειακό δρόμο της Τρίπολης και με τα έργα τουριστικής ανάπτυξης για την Κυνουρία και την Αρκαδία. Ο κ. Βλάσης ειδική μνεία έκανε για τη Μεγαλόπολη αναφέροντας ότι εκεί πρέπει να γίνουν έργα την επόμενη πενταετία.

Με την αποτελεσματική συνεργασία κεντρικής κυβέρνησης και περιφέρειας είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο

Σχόλια επισκεπτών

'εφαγαν το Νίκα που έκανε έργο και καμαρώνουν.
Και οι δύο δίνουν λογαριασμό σε ένα παλιομοδίτη πολιτικό που του έχουν δώσει την περιφέρεια για να μην το έχουν στο κεφάλι τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio