Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το "ευχαριστώ" του Γιάννη Ευσ. Δαλιάνη

Δευ, 23/05/2022 - 09:10
Image

Η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών για μέλη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ έλαβε τέλος

Ήταν μια πρωτόγνωρη για εμένα προσωπικά διαδικασία σε επίπεδο εκλογών αν και στο παρελθόν υπήρξα το 1998 έως και το 2004 διοικητικός υπάλληλος του κόμματος και είχα την τιμή να είμαι ένας απ αυτούς που είχε την επιμέλεια των συνεδρίων και για την διεξαγωγή τους

Θέλω δημόσια ανεξάρτητα αποτελέσματος να ευχαριστήσω όλους οσούς στήριξαν την υποψηφιότητα μου και όλους όσους λόγω διαφόρων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν την στηρίξουν.

Το να είσαι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με πρ. υπουργούς & βουλευτές και ονόματα βαριά στην πολιτική ιστορία του τόπου μόνο δέος σου προκαλεί.

Ευχαριστώ δημόσια τον Ανδρέα Λοβερδο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου καθώς και τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλακη για την ωραία κουβέντα μας σήμερα.

Επίσης ευχαριστώ δημόσια τον Γιώργο Καμπύλη - Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας γιατί αυτός μου έδωσε τον Μάιο του 2019 την δυνατότητα να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά.

Προχωράμε

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Γιαννη Δαλιανη θα σε κερδίσει σίγουρα το κόμμα, αλλά δεν πρέπει να σε χάσει ο Δήμος. Μετά την απόσυρση του Στρατη, ο Δήμος σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Πρόσεχε μόνο τα νταραβέρια σου με τους δεξιούς. Δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσουν το αγωνιστικό παρελθόν σου και το παρόν. Μην φοβάσαι τον Κοντοζαμανη και τους Καμπυλαιους. Είσαι από άλλη πάστα. Αστους από τώρα στα κρύα του λουτρού και πάμε να ξεκινήσουμε για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο. Όπως τότε με το Στρατη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio