«Συμπολιτεία του Πάρνωνα»: Τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων

Πέμ, 04/04/2024 - 20:51
Image
Image
Image

Πέντε ενημερωτικές πινακίδες, μεγάλων διαστάσεων, δημιούργησε και τοποθέτησε η Συμπολιτεία του Πάρνωνα ( Χάνι Κοπανίτσα – Χάραδρο – Πλάτανο – Σίταινα – Καστάνιτσα).

Στόχος  η προβολή των χωριών μας, η ανάδειξη της πλούσιας ιστορίας και των εντυπωσιακών πολιτιστικών και φυσικών μας μνημείων καθώς και η παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους επισκέπτες για τον τόπο μας και το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας γενικότερα.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ του ΠΑΡΝΩΝΑ δημιουργήθηκε το 2012 από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Καστάνιτσας, Σίταινας, Πλατάνου και Χαράδρου,

Εκφράζει τον αγώνα και την αγωνία μας με στόχο την καταγραφή και ανάδειξη της πλούσιας ιστορίας και παράδοσης των χωριών μας, την προστασία και προβολή των πολιτιστικών και φυσικών μας μνημείων, την αξιοποίηση της πολυσύνθετης δυναμικής του τόπου μας.

Πρωτίστως, όμως η Συμπολιτεία του Πάρνωνα σηματοδοτεί την ελπίδα και το όνειρο όλων μας στο να συνεχίσουν τα χωριά μας να παραμείνουν ζωντανά μέσω της σύμπραξης, της συνεργασίας και της συλλογικής μας προσπάθειας.

“Μας συνδέει ένας κοινός δρόμος και το χθες, μας ενώνει το αύριο.”

Σ’ αυτόν το «δρόμο» συνεχίζουμε και σήμερα να πορευόμαστε.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΡΝΩΝΑ

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια στην συμπολιτεία Πάρνωνα αρχικά...αν σας περισσέψει καμία ταμπέλα βάλτε και μια για Αγιάννη γιατί εκεί δεν ασχολούνται με ταμπέλες.Πανε στον αυτόματο στο χωριό όλα!!!

Η συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας με στόχο και τη σύμπραξη και κοινή δράση, τόσο στην πεδινή ζώνη, όσο και στον ορεινό όγκο, θα δημιουργούσε μία δυναμική πραγματικότητα, με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας.
Η Συμπολιτεία του Πάρνωνα πολλές φορές έχει καταθέσει αυτή την πρόταση...

Μήπως θα έπρεπε ο επόμενος δήμαρχος να είναι από τον ορεινό όγκο να υπάρχει ελπίδα να δει άσπρη μέρα η γούβα γιατί μέχρι τώρα μόνο λακκούβες βλέπουμε. Αυτοί οι ορεινοί όλο και κάτι παραπάνω κάνουν.......!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio