Ο αντιδήμαρχος Πάνος Καμπουρολιάς για τους κινδύνους που απειλούν τις καλλιέργειες λόγω της κλιματικής κρίσης (vid)

Δευ, 01/04/2024 - 11:25
Image
Ο Πάνος Καμπουρολιάς, γεωπόνος, ελαιοκαλλιεργητής και αντιδήμαρχος του Δήμου μας, μίλησε στη δημοσιογράφο Πέγκυ Μπρούσαλη και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στις 6» σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι καλλιέργειες στη Βόρεια Κυνουρία εξαιτίας των θερμών χειμώνων, που είναι αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης.
 
Ακόμα, μίλησε για το μικροκλίμα της περιοχής μας, το οποίο επηρεάζεται από τις κλιματικές αλλαγές, και επεσήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τις καλλιέργειες, όπως τα νέα παθογόνα που έχουν εμφανιστεί (φαιά σήψη για την καστανιά) και γλοιοσπόριο για την ελιά, που παρουσιάζει έξαρση μετά το 2017-2018.
 
Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ.
Video

Σχόλια επισκεπτών

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΡΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ.. ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ. ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝ. ΚΑΦΕΣ ΜΑΝΤΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ.. ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ ..ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ .. ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙς ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙς ?
ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΕ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑς ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕς ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΝΕΡΑ... ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΓΕΡΟΟΟΟΟΟ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio