Πάλεψε αλλά «λύγισε» στον Πύργο με τον Πανηλειακό ο Πανθυρεατικός

Κυρ, 22/05/2022 - 19:21
Image

Ο Πανθυρεατικός προσπάθησε, πάλεψε, προηγήθηκε, ωστόσο δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας τελικά την ήττα με σκορ 2-1 από τον ιστορικό Πανηλειακό στον Πύργο για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι Αστρινοί προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στρέμπα όμως ο Πανηλειακός γύρισε το παιχνίδι με δύο τέρματα που σημείωσε ο Τσιγκλήρας.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι (72′ Μάζης), Δ. Τσίγκρηλας, Κολόκας, Μπάλλας, Γκρίλλας, Τζανέτος (86′ Μπατζακόπουλος), Π. Τσίγκρηλας (63′ Δημάκης), Έλιοτ (46′ Τσαγκάρης), Κακόγιαννος.

Πανθυρεατικός: Τετόρος, Κλεόπας, Κολοστούπης (86′ Αλουπογιάννης), Παπούλιας, Χάρμπαλης 85′ Τακλής), Λυτρίβης, Σαβούρδος, Στρέμπας, Ράλλιος, Δημάκος (60′ Χατζηγιάννης), Σπ. Σούρσος (60′ Αγγελόπουλος).

Σχόλια επισκεπτών

Λίγα ημίχρονα ακόμα και θα το γύριζε ο ματσάκιον ο Μουρίνιο.... Αλλά ΄άργησε να κάνει τας αλλαγάς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάπα το καρπούζιον συναγωνισταί....... Καρπούζια αυτοί, λαδάκι εμείς ε!!! κάπως έτσι γλίστρησε το πράμα.

Μόνο περηφάνια για αυτήν την ομάδα . Οι υπόλοιποι συνοπαδοι της γούβας και κυρίως από το βρασιατη και μετά να αγοράσετε καλούς καναπέδες να μη πιαστείτε !!! Οι υπόλοιποι ραντεβού στις 5 για το όνειρο ..

γεια σου προεδρε με την αρμαδα σου. που να πας και γ ρε κακομοιρη.αν και ξερεις τι κανεις εσυ.δεν εισαι χαζος να βαρεσεις διαλυση.κοροιδευεις ενα χωριο και ενα συμβουλιο ολοκληρο.

Αφήστε το τοπικισμό απέξω επιτέλους και καθαρίστε τα μυαλά σας μην μεταφέρεται αυτό και στις νέες γενιές που έρχονται. Πολύ ωραίο από την αρχή της χρονιάς το θαυμάζω που συγκεκριμένοι οπαδοί ομάδων στηρίζουν έμπρακτα το Αστρος όπως και το Πήγασο αφήνοντας έξω τα κόμπλεξ, και όλο αυτό απαρτίζεται από νέους του τόπου μας που είναι μια αχτίδα στο τούνελ για κάτι διαφορετικό. Παιδιά από διάφορα χωριά και ομάδες, Πήγασου, κορακοβουνίου , δολιανών , Βερβένων ακόμη και παιδιά από τη μισητή για κάποιους αστρινους ομάδα του Ερμή , στηρίζουν εμπρακτα τη προσπάθεια. Αυτή είναι όλοι η σημασία του τοπικού. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους νέους που προσπαθούν να αλλάξουν κατι στο τόπο μας . Οι μεγάλοι ας αφήσουν τους τοπικισμούς έξω από το χώρο του γηπέδου ας κάνουν τις καφενειακές κόντρες τους εκεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio