Δίδαξε ποδοσφαιρικό πολιτισμό στο Λεωνίδιο ο Ερμής Μελιγούς (pics)

Δευ, 11/03/2024 - 14:40
Image

Ο Ερμής στο ντέρμπι κόντρα στο Λεωνίδιο δίδαξε μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού καθαρίζοντας τα αποδυτήρια με το τέλος του αγώνα με το Λεωνίδιο να το αναδεικνύει δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα της Μελιγούς.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!

 
 
 
 
 
 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Το Λεωνίδιον, συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλη την αποστολή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ερμή Μελιγούς.

Αυτό που έπραξαν τα παιδιά του Ερμή αποχωρώντας την Κυριακή, μετά το πέρας του μεταξύ μας αγώνα, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους μας και είναι πραγματικά τιμή προς την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους παίκτες και όλο το team της φιλοξενούμενης ομάδας, που άφησαν το χώρο των αποδυτηρίων σε άριστη κατάσταση!

ΜΠΡΑΒΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!

Σχόλια επισκεπτών

επειδη τυχανει σαν παραγοντας να εχω ξανα δει και με την δικη μασ ομαδα τον ερμη να τα αφηνει ετσι μπραβο στο λεωνιδιο που το σεβαστηκε και το ανεδειξε.μπραβο και στον ερμη που πραττει το αυτονοητο.

Επειδή είσαι κακοηθης ! Μιλάς για την ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 6 χρόνια στην ποδοσφαιρική Αρκαδία, πρωτάθλημα, Γ εθνική, κύπελλα Αρκαδίας και πάντο στο top 3 της κατηγορίας. Κάτι τέτοιους δε σας βλέπουμε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio