3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης με συνεχόμενες υπερβάσεις

Τετ, 25/01/2023 - 11:13
Image

Ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας την περσινή περίοδο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 3.000μ. βρίσκεται μέσα στις 20 καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα καταλαμβάνοντας μάλιστα την 3η θέση στην κατάταξη.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο νεαρό αθλητή ο οποίος δείχνει με τον πιο πειστικό τρόπο πως έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για ακόμα καλύτερα πράγματα και επιδόσεις στο μέλλον και αποτελεί μια «χρυσή» ελπίδα για τον νομό μας στον στίβο.

Μάλιστα για τον Αλέξανδρο Μπουτσιάνη τα πράγματα δεν είναι ούτε ευνοϊκά ούτε εύκολα καθώς το πρόβλημα των αθλητικών υποδομών τόσο στην περιοχή του την Βόρεια Κυνουρία όσο και στον νομό μας συνολικά τον αναγκάζει να κάνει θυσίες για να μπορέσει να προπονηθεί.

Ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης είναι ένας αθλητής που υπερβαίνει τον εαυτό του κάνοντας προπόνηση αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του πηγαίνοντας στην Τρίπολη για να βρει ταρτάν , η σε γήπεδα ποδοσφαίρου με κίνδυνο να τραυματιστεί καθώς η έλλειψη εγκαταστάσεων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας κάνει δύσκολη την προπόνηση του. 

Ελπίζουμε στο μέλλον να αλλάξει αυτό και να βρουν και αλλά παιδιά τον δρόμο τους στο στίβο όπως κάνει και διαπρέπει ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης. 

Καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα για το 2022

Ιωάννης Μπιτούνης 8:54:43

Κωνσταντίνος Γόντικας 9:33:74

Αλέξανδρος Μπουτσιάνης 9:35:95

Σχόλια επισκεπτών

Ας το δούνε η αρμόδιοι φορείς Υπουργείο Περιφέρεια Δήμαρχοι κ λ π συγγενείς το πρόβλημα δεν είναι όλα Μπάλιτσα κάτι είχε ακούστηκε για το Γήπεδο Παρ Άστρους Ξεχάστηκε???? Αυτό το παιδί έχει κάποια βοήθεια Οίκον (Εισιτήρια κ λ π ) υπάρχουν τόσα Κληροδοτήματα Γιανναρά ΑΚΟΥΣ

Αλεξανδε εάν έπαιζες μπάλα θα είχες σουβλάκι από Πανθυρεατικο με πήτα από Ερμή και ΚοΚΑ ΚΟΛΑpo Aχιλεα και ένα ταγαρι μελιτζάνες από Α Ο Λεωνιδίου τέτοια ταγαρια είμαστε κάνε αυτό που ξέρεις και σου αρέσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio