Ποια τα 25 έργα που εκτελούνται στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας (vid)

Σάβ, 22/07/2023 - 13:00
Image

Για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρο τον δήμο μίλησε σε συνέντευξή του στο ArcadiaPortal.gr ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης.

Όπως ανέφερε ο κ. Καμπύλης εικοσιπέντε έργα ύψους 20 εκατ. ευρώ βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ πολλά από αυτά έχουν ήδη ολοκληρωθεί και παραδοθεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου και των επισκεπτών του.

Έργα ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης αγροτικών δρόμων, είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο στο Παράλιο Άστρος, στον Άγιο Ανδρέα,  στο Ξηροπήγαδο, όσο και στα χωριά του ορεινού όγκου.

Για να βελτιωθεί και η κίνηση των πεζών στο Παράλιο Άστρος, έτσι όπως ανέφερε ο δήμαρχος, θα δημιουργηθούν νέα πεζοδρόμια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομοι, για να γίνεται εύκολα και με ασφάλεια η μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Στόχος είναι να γίνει και το έργο πεζοδρόμησης της οδού Καλλίτση, του παραλιακού δρόμου στο Παράλιο Άστρος το Φθινόπωρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πλατεία του Αγίου Ανδρέα, ενώ  σε φάση διακήρυξης βρίσκεται και η πλατεία Καριτσιώτη στο Άστρος, ενώ σε καλό δρόμο είναι και το έργο στο κλειστό γυμναστήριο στο Άστρος.

Επίσης γίνονται έργα αποκατάστασης κτιρίων στον Πλάτανο, στον Άγιο Πέτρο, αλλά επίσης θα δημιουργηθεί και βρεφικός σταθμός.

Η δημοτική αρχή έχει θέσει ως στόχο πριν τη λήξη της θητείας να ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος του Τεχνικού Προγράμματος.

«Υλοποιούνται 3 μεγάλες μελέτες ήδη και καλύπτεται το τεχνικό πρόγραμμα και στόχος μας είναι να φτάσουμε το 70% των έργων που έχουμε εντάξει στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου, αλλά θέλουμε να γίνουν εντάξεις νέων έργων όπως η ανέγερση δημαρχείου για να οργανωθούν όλες οι υπηρεσίες και η κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού»

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Είσαστε για πολλά γέλια τελικά. ρε η πλατεία στον Άγιο Ανδρέα πότε θα τελειώσει. πρόεδρε που έχεις κρυφτεί εσείς λέγατε σε τρεις μήνες θα την έχετε παραδώσει πέρασε χρόνος και τίποτα ακόμα ούτε η μισή ο εργολάβος πήρε το συνεργείο του και δουλεύει Καλαμάτα.τι έχετε να μας πείτε κύριοι για όλα αυτά.. δήμαρχε πες κάτι.

Χαχαχαχαχχαχαχα ρε δήμαρχε μην τα λες αυτά και θα πεθάνουμε με τόσο ζέστη ... Σε τι νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε πρόβατα?? Δεν ντρέπεσαι λέω εγώ?? Θα φτιάξεις ποδηλατοδρομους πεζοδρόμια μέσα σε 2 μήνες?? Έχεις πολύ πλάκα για αυτό θα πας σπίτι σου .. Με συμβάσεις και προχειροδουλειές λίγο πριν τις εκλογές για να ρίξεις στάχτη στα μάτια των πολιτών δεν κάνεις τίποτα....

Αλήθεια γιατί δεν έκανες τέτοιες δηλώσεις πριν 2-3 μήνες να μιλήσεις για έργα που έγιναν και γίνονται?? Μήπως γιατί δεν έκανες τίποτα 3.5 χρόνια και προσπαθείς τώρα να παραδώσεις κάτι?

Ο δήμαρχος της φωτογραφίας και το κόψιμο-μάζεμα κλαδιών είσαι,νομίζεις τα έχουμε ξεχάσει αυτά??

Να ο ίδιος που κατηγορεί το δήμαρχο με κουταμάρες και ψέματα ...... έργα έγιναν και γίνονται όσο για την πλατε'ια πήγαινε ρώτα αλλά εσένα δεν σε ενδιαφέρει η πλατεία γιατί έχειλυθεί το θέμα απλά όμως θέλεις να κατηγορήσεις... ο ίδιος γράφει συνέ΄χεια και κατηγορεί το δήμαρχο ...τον έχουν πάρει χαμπάρι ....... τι τρίχας .... που είναι ...

18:59 γιατί μόνο ο γκαυρος κατεβαίνει?? Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται όσο και να σας πονάνε η δημοτική αρχή έχει μεγάλη απραξία με προχηροέργα δεν μπορεί να μας ρίξει κανένας στάχτη στα μάτια....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio