«Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης»

Τρί, 24/10/2023 - 11:23
Image

Η Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα από την επέλαση των επιχειρηματικών ομίλων των ΑΠΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης, καταδικάζει τους βομβαρδισμούς αμάχων. Καλεί την κυβέρνηση να απεμπλακεί άμεσα από τον πόλεμο να στηρίξει το δίκαιο αίτημα του Παλαιστινιακού λαού, να έχουν το δικό τους κράτος.

Καλούμε κάθε προοδευτικό άνθρωπο να πάρει μέρος στην κινητοποίηση σωματείων και άλλων φορέων την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στη Τρίπολη στις 6:30 στην Πλατεία Πετρινού για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Σχόλια επισκεπτών

Ο λαός της Παλαιστίνης, για ποιον γνωρίζει έστω ακροθιγως ιστορία και πολιτική, βάλλεται ανελέητα εδώ και δεκαετίες από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και γενικά από τον δυτικό κόσμο. Το διαρκές έγκλημα γενοκτονίας που συντελείται στην αυλή της Μεσογείου είναι απάνθρωπο και ακόμη πιο απάνθρωπο είναι ότι καλύπτεται από τη δυτική προπαγάνδα, η οποία έχει φτάσει στο σημείο να κατηγορεί το θύμα για όσα συμβαίνουν.

Όλος ο κόσμος ζει μέσα στο ψέμα και την προπαγάνδα μόνο κάτι παλαιοημερολογίτες κατσαπλιάδες και αμπελοφιλόσοφοι στην Ελλαδα ξέρουν την αλήθεια και διαδηλώνουν. Οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι είναι σε εμφύλιο με την Χαμάς και παρακλάδια της, ο ίδιος ο αραβικός κόσμος μιλάει για τρομοκρατία και συνεργάζεται με το Ισραήλ για να την πατάξουν όλοι μαζί αλλά την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι Έλληνες αγωνιστές και διαδηλώνουν μόνο υπέρ της μιας πλευράς. Ξέρουν και από ιστορία, γνωστό αυτό όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio