«Ξεσήκωσε» το Παράλιο Άστρος ο Κονταρός (pics,vid)

Σάβ, 23/07/2022 - 12:07
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το βράδυ της Παρασκευής στο θεατράκι του Παραλίου Άστρους ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022 διοργάνωσε δωρεάν συναυλία με τον Μανώλη Κοντάρο.

Το κατάμεστο θέατρο παρασύρθηκε στους ρυθμούς του καλλιτέχνη συμμετέχοντας  και χορεύοντας παράλληλα μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Θυρεάτη» δημιουργώντας μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά .

Στη συναυλία βρέθηκε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης,αντιδήμαρχοι , μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις και ο πρόεδρος του Παραλίου Άστρους.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Όταν λέτε δωρεάν συναυλία τη εννοείτε δεν Πλήρωσε Ο Δήμος δηλαδή ΕΓΩ και η πολίτες δεν πληρώθηκε από κανέναν?εάν πληρώθηκε πόσα ?Γιανναρά που έφαγες που βρίσκεσαι μας ενημερώνεις εδώ πόσα πήρε θα μας πείς ?θα μάθεις και εσύ σε ένα χρόνο ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Για να κάνει σύγκριση ο κόσμος πρέπει να έχει και τις προηγούμενες αναθέσεις.Καλο θα ήταν να γίνει μια λαϊκή συνέλευση σε οποιοδήποτε τοπικό διαμέρισμα εφ όλης της ύλης και της προηγούμενης δημοτικής αρχής και της νυν με τη βοήθεια και την παρουσία των υπηρεσιών για να διαβάσουν ένα ένα τα έργα αναλυτικά, όλα τα οικονομικά στοιχεία........

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio