Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συναυλία του Πανθυρεατικού με τον Γιάννη Χαρούλη στο Άστρος (pics,vid)

Τρί, 23/08/2022 - 10:38
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους. Μια διοργάνωση της ομάδας Πανθυρεατικός.

Η συναυλία ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών με τους θεατές να αγγίζουν τις 3.000.

Ο Γιάννης Χαρούλης παρουσίασε γνωστά του αγαπημένα  τραγούδια  ενώ σύστησε στο κοινό  και καινούργια, από το νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Με το λαούτο του να πρωταγωνιστεί, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό . Όλοι τραγούδησαν όσο πιο δυνατά μπορούσαν, χόρεψαν και σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά.

Η διασκέδαση χτύπησε «κόκκινο» και στο τέλος του προγράμματός του το κοινό  ζήτησε πολλές φορές από τον καλλιτέχνη να τραγουδήσει κι άλλο.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Χαρούλης έπαιξε τον πολυαγαπημένο «Ερωτόκριτο και την Αρετούσα.», που όλο το κοινό σιγοτραγούδησε μαζί του.

 

Μαζί του ήταν  οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα
Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά
Θανάσης Dzingovic/Ηλεκτρική κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα
Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος - Νίκος Κωνσταντάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης

Μια καταπληκτική βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη και  για την οποία αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια  στον Πανθυρεατικό.

Δείτε απόσπασμα από την όμορφη βραδιά στο βίντεο που ακολουθεί.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μαγική βραδιά! Ο Χαρουλης και η ομάδα του έδωσαν ρέστα! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που διδάσκουν στους μικρούς εθελοντές την αξία της προσφοράς και της ομαδικής δουλειάς!

εσυ που καυχιεσαι για τα εσοδα απλα να ξερεις οτι ο κοσμος δεν τρωει σανο. μια φορα κανατε συναυλια με τα λεφτα του κοσμακι. δευτερη δεν θα εχει. τουλαχιστον αυτοι που καθονται ως το πρωι παλευουν με μερακι και οχι με νταβατσιλικι να ζητανε 100ευρα και 500ευρα.

Και τα κλαρίνα είναι ωραία και τα ποιοτικά δημοτικά καλύτερα και οι συναυλίες έχουν τη χάρη τους.Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης απλά εμείς σαν διοικηση είδαμε ότι αυτό το είδος διασκέδασης μπορούμε να υποστηρίξουμε και ταυτόχρονα ο συλλογος να έχει κάποια έσοδα.Οι επιχειρήσεις που επέλεξαν να διαφημιστούν σε αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός , με ανω των 3000 θεατών και άπειρες αναρτήσεις σε fb και site μόνο κερδισμένες μπορεί να είναι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio