Το ξεκάθαρο μήνυμα Καμπύλη και η ενίσχυση εκ Δολιανών (pics)

Τρί, 07/02/2023 - 09:37
Image
Η παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής» με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο στο Άστρος, στο Διοικητήριο. Αυτή την εποχή, κάθε τέτοια εκδήλωση, που σε άλλη περίπτωση θα ήταν απλώς μια ευκαιρία για να σμίξουν τα μέλη και οι υποστηρικτές των παρατάξεων, έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι... καθ' οδόν και οι παρατάξεις «ζεσταίνουν τις μηχανές».
 
Κατά την ομιλία του ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης έκανε δύο πράγματα. Πρώτον, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους όσοι εμφορούνται από τις αξίες και τις προτεραιότητες της παράταξής του να συστρατευθούν στον πλευρό του. Δεύτερον, ζήτησε δημόσια και ανοιχτά από όλους όσοι διαφωνούν, να διαφοροποιήσουν τη θέση τους διότι, όπως είπε ο ίδιος, «είναι τουλάχιστον ανέντιμο και ανήθικο απέναντι στην παράταξη, απέναντι σε όλους αυτούς που τους στήριξαν και και τους τίμησαν με την ψήφο τους ως μέλη της παράταξης».
 
Η θέση του κ. Καμπύλη είναι ξεκάθαρη, πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται.
 
Πριν από λίγο καιρό, είχαμε επισημάνει ότι πολλά ακούγονται σχετικά με μέλη της παράταξης, που έχουν διατελέσει και αντιδήμαρχοι. Συγκεκριμένα, με αφορμή την μη ανανέωση θητείας του Γιώργου Σαμαρτζή, ο οποίος ανοικτά και δημόσια έχει διαφωνήσει με τις επιλογές Καμπύλη και επίσης με τις θέσεις του δημάρχου στο εσωτερικό της παράταξης, ακούστηκαν και «ψίθυροι» οι οποίοι θέλουν τον πρώην αντιδήμαρχο ως... υποψήφιο εκτός παράταξης.
 
Πάντως, ο κ. Καμπύλης με την καθαρή, δημόσια και σαφή τοποθέτησή του προχθές δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν και θα πρέπει όσοι διαφωνούν, να κάνουν το επόμενο βήμα σύντομα -ή να σιωπήσουν για πάντα.
 
 
Στην πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας του δημάρχου Γιώργου Καμπύλη και της παράταξης της «Πρωτοβουλίας Αλλαγής», εκτός από τα μέλη και τους φίλους του κινήματος το «παρών» έδωσαν και τα μέλη του Δ/Σ από το κίνημα της «Ενωτικής Συνεργασίας» και συγκεκριμένα ο κ. Κολοστούμπης, η κυρία Αλουπογιάννη - Φούφα και ο κ. Πετράκης.
 
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το κίνημα της Ενωτικής Συνεργασίας δεν πρόκειται να κατέβει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι για τα τρία εκλεγμένα μέλη του.
 
Πάντως, η παρουσία τους στην κοπή της πίτας της «Πρωτοβουλίας Αλλαγής» δείχνει ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να τους δούμε στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καμπύλη τον Οκτώβριο.

Σχόλια επισκεπτών

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Γιώργος Καμπύλης θα μείνει στην ιστορία.
Ο μοναδικός που κατάφερε να βγάλει τα μάτια μόνος του.
Ο μοναδικός που αποδόμησε τα ποιό ισχυρά χαρτιά του γιατί μάλλον χάλαγαν την μαγιά.
Ο μοναδικός που φάνηκε ότι έχει χάσει εντελώς την μπάλα.
Ο μοναδικός που έχει μείνει πριν κάν αρχίσει η προεκλογική περίοδος με ανθρώπους πολύ λίγους έως ανεπαρκείς για να διεκδικήσει την εκλογή του ξανά ως Δήμαρχος.
Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου που χωρίς να έχει ανακοινωθεί αντίπαλη παράταξη έως αυτή την στιγμή, να ξέρουμε ότι θα χάσει πανηγυρικά.
Γιατί Δήμαρχε όταν σας κάνουν κουμάντο η κλίκα που έχετε γύρω σας και σας χτυπούν την πλάτη και σας εμφανίζουν σαν Δημαρχάρα και ηγέτη που δεν έχει ξαναδεί ο Δήμος και όποιος δεν σας γλύφει είναι εχθρός σας, καλά να πάθετε.
Θα μείνεις στην ιστορία σαν ένας νέος άνθρωπος που κανονικά θα έπρεπε να γράψετε θετική ιστορία, αλλά θα γράψεις ιστορία σαν το απόλυτο τίποτα που κορόιδευες και δυστυχώς θα τα λουστείς ο ίδιος.
Κρίμα για όσους πίστευαν σε σένα!!!
Κρίμα!!!

Όλα αυτά ορεινέ είναι ψέματα και φαντασίες δικές σου για κλίκες απλά δεν μπορείς να αποδεχθείς την πραγματικότητα ότι ο δήμαρχος δουλεύειι και έργα έχει κάνει και έχει βάλει πολλά πράγματα σε σειρά.Εσένα δεν σε βολεύει αυτό μονο ψέματα και αερολογίες ξέρεις να λες εναντίον του δημάρχου,δεν κολ΄λάνε πουθενά όμως ούτε τον αγγίζουν ....

Καλό είναι να γνωρίζετε πως οι εκπρόσωποι της Ενωτικής Κίνησης δεν εκφράζουν και δεν αντιπροσωπεύουν κανέναν από όσους τους υποστήριξαν, γιατί τους πούλησαν για ίδιο συμφέρον και ψήφισαν την αύξηση των δημοτικών τελών.Τους προδότες τους έχουμε αποκηρύξει.

Χαχαχαχα το ακούσαμε και αυτό για ποια έργα μιλάς εσύ κύριε 13:11 έχουν γίνει στο Δήμο μας ακριβώς?? Μήπως είσαι ένας από τους πολλούς δημοτικούς συμβούλους του κ.Καμπύλη π ε,ουν την καρεκλίτσα τους και ζουν στην πρωτεύουσα και νομίζουν ότι όλα είναι ωραία στο Δήμο μας !?!? Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύετε αυτά που λέτε δεν τρώμε άλλο κουτόχορτο έλεος ποια μ αυτά που γράφετε θα φύγουν και οι πιστοί οπαδοί σας στο τέλος..
Κρίμα που σας ψηφίσαμε για άρχοντες του τόπου τελικά αποδειχτήκατε κατώτεροι των προσδοκιών!

Νομίζει ο γνωστός φίλος ότι με αεριτζίδικα σχόλια εδώ μέσα θα καταφέρει κάτι κατά του δημάρχου; Όπως με εκείνη την δημοσκόπηση που βγάλανε μια βδομάδα πριν τις εκλογές με 35% σφάλμα; Καλό είναι για ψυχοθεραπεία αλλά μετά τις εκλογές θα πονάει πιο πολύ. Ενώ αν σκεφτεί θετικά και καταθέσει προτάσεις για το καλό του τόπου την επόμενη 4ετία μπορεί να τις δει να υλοποιούνται. Μάλλον δεν το νοιάζει αυτό όμως αλλά ο καημός από την συντριβή του. Περαστικά αδελφέ

Συγχωρα τους ΔΟΛΙΑΝΙΤΕΣ που πούλησαν το χωριό τους γιατί άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα έκαναν μετά που άρπαξαν στην στην καρέκλα . Ήρθε ο καιρός πάλι όπως είχε έρθει και για τους προηγούμενους και για τους ποιό πριν. Ξέχασα στα Δολιανά δεν έχετε κάνει τίποτα μα τίποτα εκτός από κάτι αυλές με τσιμέντα προσωπικά

Το ξέρουμε. Ότι.
Οι κύριοι μας. Πούλησαν να βάλετε με το δήμαρχο για να δείτε την αξία σας δεν κάνατε ένα έργο στο χωριό μας αλλά ήρθε η ώρα να σας αναταμειψουμε να βάλετε για να δείτε τη θα πάρετε

Είναι ανέντιμη η στάση των διαφωνούντων συμβούλων του δήλωσε ο Δήμαρχος. Αλήθεια πόσο έντιμη είναι η στάση των 3 συμβούλων από τα Δολιανά τους οποίους ψηφίσαμε για να έχουν ανεξάρτητη φωνή και αυτοί προσχώρησαν στο συνδυασμό του Δήμαρχου εξαπατώντας τους ψηφοφόρους. Φαντάζομαι να έχουν το φιλότιμο να μην ξαναζητήσουν την ψήφο μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio