Περιοδεία στην Πάτρα πραγματοποίησε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης (pics)

Παρ, 05/04/2024 - 13:24
Image

Στην Πάτρα βρέθηκε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης. Συνομίλησε με πολίτες και φίλους για τις εκλογές, για την Ελλάδα την Ευρώπη και τις αξίες που μας ενώνουν.

Αναλυτικά

Στην καρδιά της #Αχαϊας, στην #Πάτρα βρέθηκα με φίλους και πολίτες για μια εξαιρετική συζήτηση για την #Ελλάδα, την #Ευρώπη και τις αξίες που μας ενώνουν.

Η #Νέα_Δημοκρατία είναι η μόνη πραγματική, δυναμική φωνή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αγωνιζόμενη για ένα μέλλον που στηρίζεται σε αξίες και ιδέες όπως η Πατρίδα, η Δημοκρατία, το Έθνος.

Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη σημαίνει ισχυρή παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Με αξιοπιστία, αποφασιστικότητα και δέσμευση εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι η φωνή της Ελλάδας ακούγεται δυνατά και καθορίζει το μέλλον μας.

Σύντομα θα βρεθώ ξανά ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και πολίτες στην Πάτρα για την προεκλογική μου συγκέντρωση.

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Ο γίγαντας τής πολιτικής καί τής επιστήμης. Πίσω καί σάς έφαγε!!! Όσους θέλει να...... ξεφορτωθεί ο Μητσοτάκης, τούς βάζει υποψηφίους για την Ευρωβουλή. Ακόμη καί αν δεν έχουν καμμιά ελπίδα.

Αυτόν τον κύριο, τον άκουσα πρό ημερών σε ένα κανάλι να λέει ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ καί τό ΠΑΣΟΚ αγωνίζονται για την δεύτερη θέση". Η αποθέωση τής αλαζονίας, απλώς τού θυμίζω μία σοφή φράση λαϊκή: "έχει ο καιρός γυρίσματα".

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio