Ο Δημήτρης Γκαύρος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών - Αποχωρεί για προσωπικούς του λόγους ο Π. Μαντάς

Παρ, 24/03/2023 - 13:58
Image

Αγαπητοί δημότες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Θεωρούμε ότι δεν είναι απαραίτητο να συστηθούμε. Διαχειριστήκαμε ως παράταξη κατόπιν εντολής σας, τη διοίκηση του Δήμου κατά τις περιόδους 2010 – 2014 και 2014 – 2019. Με τις πρωτοβουλίες, τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, τις σωστές και τις λάθος αποφάσεις μας. Πάνω από όλα όμως, με σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία, στον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης μας, σεβασμό στα όνειρα σας και τα όνειρα μας για τον τόπο που ζούμε και το μέλλον των παιδιών μας.   

Από το Σεπτέμβρη του 2019, δώσαμε στα δημοτικά συμβούλια και στην τοπική μας κοινωνία, με σύνεση, επιμονή και σοβαρότητα, τη μάχη από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, χωρίς να αποκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τις αρχές και τις κατευθύνσεις με τις οποίες είχαμε ζητήσει την ψήφο σας το 2019, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.

Διαπιστώνοντας κι εμείς όπως κι εσείς, στη διαχείριση των Δημοτικών πραγμάτων από τη δημοτική αρχή 2019 - 2023:

  • Το κλίμα αφωνίας, απραξίας, παρακμής και αβεβαιότητας
  • Την αναβλητικότητα και την εύκολη δικαιολογία της αποτυχίας
  • Την ανικανότητα να προχωρήσουν πολλές πρωτοβουλίες, έργα και παρεμβάσεις που είχαμε δρομολογήσει, χρηματοδοτήσει ακόμα και συμβασιοποιήσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου
  • Τη διγλωσσία σχετικά με τους τόνους λάσπης που είχε εκσφενδονιστεί κατά  της παράταξης μας την προηγούμενη προεκλογική περίοδο και των πεπραγμένων 2019 – 2023
  • Το ασύλληπτο πλήθος υποσχέσεων και ταξίματος προσωπικών τακτοποιήσεων
  • Την ασυδοσία της εκτίναξης των απευθείας αναθέσεων σε ημέτερους
  • Την πλήρη απουσία απολογισμού πεπραγμένων
  • Τη μετακύληση του κόστους στις πλάτες των Δημοτών με το διπλασιασμό των Δημοτικών Τελών.
  • Τη στασιμότητα και τη σημερινή εικόνα αδυναμίας να υλοποιηθούν τα αυτονόητα.
  • Τον αγώνα δρόμου που σήμερα εντείνεται για να πέσει το τσιμέντο και η άσφαλτος στα κατώφλια όσο περισσότερων ψηφοφόρων. Να γίνει μια εκσκαφή βρε αδελφέ.. Να βγει μια φωτογραφία..

Και για όλα αυτά, η Δημοτική Αρχή επικαλείται τον covid και την πανδημία που δεν της επέτρεψαν να παράξει έργο στα τρία χρόνια και πλέον της θητείας της. Λες και δεν διαχειρίστηκαν οικονομικές κρίσεις και μνημόνια οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, όταν παρήγαγαν τα έργα.

Τα χρόνια που πέρασαν ήταν όντως δύσκολα, για όλους τους πολίτες. Για τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Ήταν όμως και χρόνια στα οποία στηρίχθηκε η τοπική αυτοδιοίκηση με τους περισσότερους οικονομικούς πόρους από την κεντρική κυβέρνηση. Για μια δημοτική αρχή με όραμα, ο covid και τα μέτρα που επέφερε στην αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να είναι ευκαιρία και όχι πρόβλημα. Για μια δημοτική αρχή απραξίας και αναβλητικότητας όπως η δική μας, είναι μια απλή δικαιολογία.

Σε συνάντηση των εκλεγμένων μελών της παράταξης μας, προχωρήσαμε σε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου χωρίς προαπαιτούμενα και τακτικές, αναφέραμε τους προβληματισμούς μας για τη σημερινή πραγματικότητα και θέσαμε ερωτήματα για την πορεία της παράταξης μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, με σαφή στόχο τη διόρθωση των «κακώς κειμένων» και  αναγέννηση του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα.

Καταλήξαμε ότι η μετριότητα και η διαρκής μάχη για την κατάκτηση του αυτονόητου δε μας αξίζει, αφού είναι κατώτερη του Δήμου μας.

Ότι αποτελεί, χρέος όλων μας να σταματήσουμε αυτό τον κατήφορο της μετριότητας που ανταλλάσσει χειραψίες και μετρά αποτυχίες. Να δώσουμε τη μάχη με την  -αποδεδειγμένη πλέον-  ανικανότητα.

Ομόφωνα τέθηκε η αναγκαιότητα απ’ όλους τους συμμετέχοντες, να συνεχίσουμε τις διεργασίες, για την κάθοδο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών στις ερχόμενες εκλογές. Να αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να μπούμε ξανά μπροστά στην προσπάθεια ανατροπής της σημερινής μετριότητας και της αναποτελεσματικότητας που διακρίνει τη Δημοτική Αρχή, που βολεύεται με τα λίγα και πανηγυρίζει με τα ελάχιστα.

Είμαστε όλοι εδώ και δημοσιοποιούμε με το πιο επίσημο τρόπο την  απόφαση μας να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου μας στις επόμενες εκλογές.

Ζούμε σε ένα τόπο μικρό, πανέμορφο κι ευλογημένο. Γνωριζόμαστε όλοι καλά μεταξύ μας.

Μπορούμε να κάνουμε αυτό το τόπο, το τόπο μας , ακόμη καλύτερο και να βελτιώσουμε τη ποιότητα της ζωής συνολικά στους δημότες μας.

Να είστε όλοι σίγουροι ότι εμείς όπως έχουμε αποδείξει, δε μηδενίζουμε, δεν σηκώνουμε τους τόνους απλώς επειδή πλησιάζουν εκλογές. Δεν θα ανακαλύψουμε σκάνδαλα που θα ξεχάσουμε μετά. Δε θα προβούμε σε ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις από κουκουλοφόρους του διαδικτύου. Επιθυμούμε μια προεκλογική περίοδο ανταλλαγή προγραμμάτων, προτάσεων και πεπραγμένων. Επειδή δεν επιθυμούμε την επιστροφή στο βρώμικο κλίμα του 2019.

Επειδή, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. 

 Έχουμε αποδείξει ότι δε μας κινητοποιεί και δε μας ταιριάζει το πάθος για την καρέκλα, το πάθος για την εξουσία. Ότι το κίνητρο των αποφάσεων μας ήταν, είναι και θα παραμείνει πολύ διαφορετικό. Το αποδείξαμε το 2014 με την αλλαγή του τότε υποψήφιου Δήμαρχου και την απόλυτη συνέχεια της προφοράς όλων από διαφορετικές θέσεις.

Ο Παναγιώτης Μαντάς, αρχηγός της παράταξης μας, Δήμαρχος του Δήμου μας την περίοδο 2014 – 2019 και αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και προγραμματισμού την περίοδο 2011 – 2014, μας ενημέρωσε πως για προσωπικούς του λόγους, δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης μας στις επόμενες εκλογές και κατέστησε ξεκάθαρο πως θα παραμείνει ενεργός στις αποφάσεις της παράταξης.

Επειδή γνωρίζουμε καλά ότι η επιτυχία ή η αποτυχία στη διαχείριση μιας δημοτικής αρχής δεν είναι θέμα προσώπου , αλλά ομάδας προσώπων και επειδή έχουμε αποδείξει ότι οι αλλαγές στις θέσεις δεν έχουν αλλάξει τους στόχους και τον χαρακτήρα της παράταξης μας διαχρονικά, σε κλίμα απόλυτης ομοφωνίας, αποφασίστηκε στη συνάντηση των εκλεγμένων μελών της παράταξης μας, να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών ο Δημήτρης Γκαύρος, Αντιδήμαρχος του Δήμου τις περιόδους 2011 – 2014 και 2014 – 2019.

Είμαστε εδώ και απόψε δημοσιοποιούμε τα θέλω μας:

  • Θέλουμε τοπικά Μ.Μ.Ε με απόλυτα κριτική διάθεση έναντι μας, αλλά με δίκαια και ισότιμη αναφορά. Να απαλλαγεί ο δημόσιος διάλογος από την ανώνυμη και φασιστική λάσπη και να αντικατασταθεί από φανερές επώνυμες τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις. Να μην επιστρέψει η αντιπαράθεση στο βούρκο με τον οποίο πολιτεύτηκε η σημερινή δημοτική αρχή την περίοδο του 2019.
  • Θέλουμε μια Διοίκηση συλλογική , αποτελεσματική, παραγωγική, ευέλικτη και αποφασιστική στην λήψη αποφάσεων.
  • Θέλουμε να καταφέρουμε να ενώσουμε και όχι να συνεχίσουμε το διχασμό.
  • Θέλουμε έναν Δήμο ανοιχτό και φιλικό στους κατοίκους και τους επισκέπτες του. Θέλουμε ανοιχτές πόρτες.
  • Θέλουμε να ζωντανέψουμε τα χωριά μας.
  • Θέλουμε να συνδέσουμε το παραλιακό και τουριστικό μέτωπο του Δήμου με τα μονοπάτια και τις πλατείες των οικισμών της ενδοχώρας.
  • Τέλος, θέλουμε να δραστηριοποιήσουμε την νεολαία μας, η οποία είτε σταδιακά εγκαταλείπει τον τόπο μας για να βρει δουλειά, είτε λόγω έλλειψης ενδιαφερόντων στρέφεται σε γειτονικές πόλεις. Η νεολαία θα αποτελέσει την ραχοκοκαλιά του συνδυασμού μας, την πηγή ιδεών και την πηγή άντλησης ενθουσιασμού και αυθορμητισμού για την επόμενη πολύ δύσκολη ημέρα.

Στο διάστημα που μεσολαβεί, θα εργαζόμαστε, θα λαμβάνουμε εικόνες και απόψεις. Σας θέλουμε συνεργάτες μας και καλοπροαίρετους κριτές μας.

Ελπίζουμε να αξιωθούμε να κάνουμε πράξη τα θέλω σας, να συντονιστούμε και να λειτουργούμε σαν μία γροθιά με γνώμονα το καλό αυτού του τόπου.

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Η τωρινή δημοτική αρχή μας απογοήτευσε πλήρως εδώ στο Παράλιο Άστρος.φωτα δεν καίνε ,δρόμοι γεμάτοι λακούβες,η οδός Ζαφειροπούλου ακόμα περιμένει την ανάπλαση της,υποσχέσεις για την διάνοιξη των δρόμων που παρέμειναν υποσχέσεις,μας τρομοκράτησαν για πρόστιμο στο λιμάνι που θα χρεοκοπούσε όλος ο δήμος αλλά δεν ήρθε ποτέ και τόσα άλλα.την πατήσαμε με την σημερινή δημοτική αρχή παρότι εδώ στο Παράλιο Άστρος είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να πάει ο τόπος μπροστά μιας και είχαμε και αντιδήμαρχο και πρόεδρο που ήταν και οι δύο πολύ κοντά στον δήμαρχο.εσενα σε πιστεύουμε γιατί είσαι ένα λαϊκό παιδί και ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσεις.καλη δύναμη και καλή επιτυχία.

Μιας και άρχισαν τα όργανα είπα να πω και εγώ ένα τραγουδάκι. Θα αρχίσω με Πωλίνα καλή επιτυχία 1990

Σ αυτούς που τρέχουνε να βρουν υποψήφιους
Σ αυτούς που πάνε για θητεία
Σ αυτους που δίνουν αγώνα και νιώθουν ένα καρδιοχτύπι
Σ όσους πάνε για δήμαρχοι
Σ αυτους που κάνουνε καριέρα
Σ αυτους που ψάχνουν να βρουν λίγο καθαρό αέρα
Καλή επιτυχία, καλη επιτυχία
Καλή επιτυχία στο Μητσο ξανά!!!!!
Καλή επιτυχία καλή επιτυχία
Με λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά.

Φίλε Δημήτρη, η νύχτα βγάζει επίσκοπο, η αυγή μητροπολίτη, μήπως βιάστηκες για την υποψηφιότητά σου? Προσπαθώ να καταλάβω το χρώμα, όσο και να προσπαθείς να το παίξεις αχρωμάτιστος δεν σου πάει, το χρίσμα από τους ΜΠΛΕ το πήρες ?, άλλα ακούγονται στην πιάτσα, μήπως στο τέλος μείνεις μόνος, σαν καλαμιά στο κάμπο, θα σου μαντρώσουν και αυτούς που τώρα σε υποστηρίζουν, πρόσεχε.
Πρέπει να μας πεις για το βρώμικο κλίμα 2019 μήπως εννοείς για τα ΔΟΛΙΑΝΑ? γνωρίζω ότι,αν δεν υπήρχαν τα Δολιανά ο Κος Καμπύλης θα έβγαινε από την πρώτη Κυριακή και ίσως να ήταν καλύτερα για τους Δολιανίτες.
Οι Δολιανίτες ένωσαν όλο το χωριό κάτω από δημοκρατικές διαδικασίες, προσπαθήσανε για όλο τον Δήμο, η παράταξή τους εκλέχτηκε στο Δήμο με σκοπό για να υπηρετήσει συγκεκριμένους προεκλογικούς στόχους προς όφελος όλων των Δημοτών. Η προσπάθεια όλων χωριανών και όλων όσων τον αποδέχθηκαν και ψήφισαν τον Συνδυασμό πουλήθηκε . Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί των δεν υπηρετήσαν τους ξεκάθαρους στόχους που είχαν τεθεί, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων με αποτέλεσμα να υπάρχει , όσων γνωρίζω, μεγάλη απογοήτευση και απαξίωση στο χωριό αφού είδαν ότι οι εκλεγμένοι άλλαξαν στρατόπεδο σε μια νύχτα προκειμένου να εξασφαλίσουν ……………
Επίσης μαθαίνω ότι οι εκλεγμένοι θα είναι πάλι υποψήφιοι, έδωσαν την στήριξη των στο συνδυασμό του Κου Καμπύλη, διερωτώμαι πως θα ζητήσουν την ψήφο των χωριανών των, τι δικαιολογία θα βρουν να τους πουν, βέβαια υπάρχουν και οι κλακαδόροι.
Δυστυχώς τα Δολιανά έγιναν παράδειγμα προς αποφυγή.!
Φίλε Δημήτρη επειδή κάνεις μια αρχή ανάλογα με την ατομική και προσωπική σου ιστορία , σου εύχομαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ έτσι ορίζουν οι κανόνες της πολιτικής μου συμπεριφοράς, όσο για άτομα του συνδυασμού σου << Πες μου ποια είν’ η συντροφιά σου, να σου πω την καταντιά σου>>.
Φιλικά
Αστρινος ΚΟΙ

Πολλά ονόματα ακούγονται ότι κατεβαίνουν με το κόμμα του Δημήτρη.. Κάποια μάλιστα πολύ ηχηρά και κάποια άλλα θα κάνουν άλμα από το απέναντι στρατόπεδο... Όσον αφορά το χρίσμα από το κόμμα από όσα κυκλοφορούν ο κολλητός βουλευτής του θα στηρίξει και τους δύο υποψήφιους...
Αν ο Βλάσης δεν κατέβει στην περιφέρεια ενάντια στον Τατούλη και αν η ωραία κόρη κατέβει εν τέλει με το Σύριζα ίσως ο αδερφός μεριμνήσει για διπλωματική συνεργασία.....
Το μόνο που πρέπει να κάνεις Δημήτρη είναι να κλείσεις τα αυτιά σου προς την λασπολογία και την ανούσια κριτική ζήλιας.
Εμείς θα είμαστε μαζί σου !!!!

Λέει για ανεξάρτητη παράταξη. ..να το θυμούνται κάποιοι! Λέει ότι δεν μας αξίζει η μετριότητα , όταν ο ίδιος είναι η επιτομή της μετριότητας. Λέει ότι δεν έχουν το πάθος για την καρέκλα , όταν ο ίδιος δεν ξεκολαγε από πάνω της ως μόνιμος αντιδήμαρχος! Δημητράκη κάνε πίσω γιατί θα εκτεθεις !

Μητσο με την ανακοίνωση σου πήρε φωτιά ο Δήμος! Μέχρι και εντεταλμένοι σύμβουλοι ανακοινώνουν στις πλατείες την υποψηφιότητα τους για δήμαρχοι με σίγουρα ποσοστά αποτελεσμάτων 80%. Όπως φαίνεται έχουν αρχίσει να παιζουν ομαδικά και ατομικά εγκεφαλικά!

Επιτελους...Μας έφαγες τη ζωή. Στο είπαμε εκατό φορές προχωρά μπροστά!!! Καλή Επιτυχία φίλε μου καλέ, χωρίς λάσπες κ ψεύτικες υποσχέσεις κ δουλειά πολύ. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι αντιπροσωπεύει η κίνηση αυτή . Μην παίξεις το παιχνίδι των πολιτικών αντιπάλων που προβλέπω να ρίξουν πολύ το επίπεδο. Καλή επιτυχία καλό προεκλογικό αγώνα.

Φροντισε αν εκλεγείς να ενεργοποιήσεις τις δυνατότητες εξέλιξης του Τόπου και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας πλέον ο κόσμος κι ειδικότερα οι νέοι της περιοχής έχουμε παράπονα από όλες τις Δημοτικές Αρχές εδώ και δέκα έτη

Δεν σας παρακαλάμε..

Αξίζουμε να Δουλεύουμε!!

Κι εσύ όλο ταζεις αλλά οκ να πούμε δεκτό δεν είχες τα ηνία..

Τώρα που θα έχεις τα ηνία για να δούμε..

Καλή Επιτυχία με Υγεία

Μητσαρα μην φοβάσαι τίποτα...είσαι ο μόνος που όταν σε έπαιρναν τηλέφωνο εσύ ήσουν πάντα εκεί για όλους...δεν ξεχωριζες φίλους και εχθρούς...μην ακούς κανέναν...και οι εχθροί σου είναι πλέον μαζί σου γιατί είσαι απ έξω από χρώματα και κλικες στην κοινωνία που ζούμε...είσαι η ελπίδα αυτού του τόπου...θα ήθελε πολύ ο κύριος καμπύλης να σε έχει στην παράταξη του αλλά δεν τον αφήνει το βαθύ αστρος του έχουν δέσει τα χέρια και τον κατευθύνουν όπως αυτοί θέλουν...είμαστε μαζί σου και θα είσαι ο επόμενος δήμαρχος και πολλές τετραετίες...

Δημήτρη αυτοί που θα ψηφίσουν με γνώμονα ότι πει το κόμμα και η συγγενείς των Δ Σ του κ Καμπύλη αυτούς θα πάρει αυτοί που θα ψηφίσουν για το καλό του χωριού τους στο υπογράφω δεν θα βρει ούτε ένα ψήφο θα ψηφίσουν Δολιανιτες Παραλιωτες Αγ Πετρητες Καστρί τες Αγ Ανδρέας Κορακοβούνι Ξηροπήγαδο κ α Χωριά για ποιον λόγο παντού ανεπάρκεια όσοι θέλουν το καλό στον τόπο τους θα είναι μαζί σου το έχεις αποδείξει ότι αγαπάς όλα το χωριά του Δ Β Κυνουρίας

Αυτό το πρόγραμμα που το βρήκες .....θέλω....θέλω...θέλω .....προτάσεις που να είναι υλοποιήσιμες δεν έχεις, δεν βρήκες ......αυτό είναι παρωδία δεν είναι πρόγραμμα με στόχους..... ανάποδα ξεκίνησες ..... άλλη είναι η πραγματικότητα της κοινωνίας .....

Εύχομαι να μην κινηθείς στην μετριότητα των προηγούμενων. Αξιζει ο τόπος μας κατι καλύτερο μη το ξεχάσεις όπως και οι άλλοι. Εμείς θα βοηθήσουμε εσύ βοήθησε το τόπος σου. Καλή επιτυχία

Σε καιρούς δύσκολους η υποψηφιότητα του Δημήτρη είναι κάπως βιαστική και με διαφορά λόγια διαφόρων πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος......
Εγώ σε προηγούμενα χρόνια υποστήριξα την παραταξή του και αυτόν προσωπικά....
Όμως όταν ήταν αντιδήμαρχος και εγώ είχα ανάγκη για δουλειά γιατί είμαι άνθρωπος με πτυχία και μεγάλη εμπειρία μου γύρισε την πλάτη,έτσι και εγώ τώρα θα κάνω το ίδιο....

Η επιλογή δημάρχου δεν είναι επιλογή φίλου. Τον φίλο τον θες για να τρως μαζί το αγριογούρουνο , οχι για να μιλάει με υπουργούς και στελέχη κυβέρνησης....εκεί δεν πιάνει το ...τάζω λαγούς με πετραχειλια!
Αν είναι να βγει ο κυνηγός δήμαρχος τότε να βγάλουμε και τον τσοπάνος αντιδήμαρχο οικονομικών....!

Μιλάμε για διακύρηξη μιλάμε για μανιφέστο .....ιστορίες για αγριους μια από τα ίδια ...εξ άλλου γνωστοί ήταν εδώ και δέκα χρόνια αερολογίες και φούμαρα όλα μισοτελειωμένα είχαν μείνει .........

Αγαπητοί συντοπίτες,
Η διοίκηση του τόπου είναι η πλέον σοβαρή υπόθεση μιας ολόκληρης τετραετίας, ας δείξουμε όλοι την σοβαρότητα που αρμόζει στην περίσταση κάνοντας ενέργειες οι οποίες θα προσφέρουν συνολικά στην περαιτέρω ανάπτυξη τού τόπου και όχι εξυπηρετώντας μικρό πολιτικούς σκοπούς και άσχημες προσωπικές φιλοδοξίες.
Φτάνει αυτό το τεράστιο ΕΓΩ κάποιων, ήρθε η ώρα για το ΕΜΕΊΣ, γιατί αυτή είναι η πραγματική δύναμη του τόπου μας και η δύναμη της δημοκρατίας..
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!!

Ποιος του το γράψε ρε παιδιά αυτό το κειμενο;πέρα από το ότι 100%δεν είναι δικά του λόγια τον εκθέτει ανεπανόρθωτα ούτε τα μισά δεν είναι αλήθεια.καλα ξεκίνησε ο 9 χρόνια αντιδήμαρχος που δεν έχει πάθος για τη καρέκλα και την εξουσία.αληθεια τα χρόνια της αντιδήμαρχος όλα ενταξει;ήρεμα ρωταω

Ένας πανικός υπάρχει στο Συνδιασμό Καμπύλη Εφόσον δεν λέει πολλά Ο κ Γκαυρος τη φοβάστε άστε πιετε κάνα καφέ στη Μουριά θα γίνουν καί τα μούρα σε λίγο για να φοβάστε κάτι ξέρετε θα δείτε υποψήφιο Πρόεδρο στο Άστρος

Το πρόγραμμα το ενέκρινε η ομάδα ή ένας ..... για σοβαρευτείτε και μην μπερδευόσαστε ...δεν παίρνουν έτσι εκλογές με τρίχες προγράμματα αντιγραφές και κουταμάρες ...που απευθείνεστε;

Πωπωπω εσύ που γράφεις όλη την ώρα αρνητικά σχόλια εδώ πέρα γιατί 1 είσαι,και σε ξέρουμε όλη δεν έχεις βαρεθεί??? Άλλη δουλειά δεν κάνεις όλη μέρα???
Πρέπει να σε πονάει πολύ ο Δημητράκηςςς
Κάτσε να δεις ονόματα που ανακοινώνει εκεί να δείτε πόνο.....

κ Γκαυρο εάν κατεβάστε υποψήφια στο Άστρος για Πρόεδρο οπως ακούγεται θα τους παρεις και τα σοβ=======κα μεγάλο Όνομα με κυρος αγαπητή με μεγάλη προσφορά στα κοινά και γενικά στον τόπο μας ένα μεγάλο μπράβο και όμορφη πειράζει?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio