Δυναμική και με παλμό η προεκλογική συγκέντρωση του Δημήτρη Γκαύρου στο Άστρος (pics,vid)

Πέμ, 05/10/2023 - 10:58
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Η προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Νέα Βόρεια Κυνουρία» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία του Άστρους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γιος του επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιου δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του Δημήτρη Γκαύρο και για την πορεία της ζωής του, αναφέροντας:

Ο Δημήτρης Γκαύρος ζει, κατοικεί και δραστηριοποιείται όλη του την ζωή στο Άστρος που από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει στην βιοπάλη και προσπαθεί κάθε μέρα, γιατί δεν του δόθηκαν  απλόχερα οι ευκαιρίες για να γεμίσει το βιογραφικό του με γαλλικά και πιάνο, αλλά κατάφερε να αδράξει την ευκαιρία και να την κάνει πράξη, ακόμα και από τα 16 του χρόνια.

δφ

Το κλίμα της συγκέντρωσης είχε παλμό και οι υποστηρικτές του Δημήτρη Γκαύρου κρατούσαν τον ρυθμό, χειροκροτώντας και ζητωκραυγάζοντας, στηρίζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο.

Ο κ. Γκαύρος ανέβηκε στο βήμα και μίλησε στους πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας για το πρόγραμμα της παράταξης και για τον προεκλογικό αγώνα. Στην συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες του, τους υποψήφιους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και διεκδικούν την διοίκηση του δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εγώ, ο Δημήτρης ο Γκαύρος, είμαι ένας από εσάς. Σας κοιτώ στα μάτια με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, όπως συνηθίζω να σας κοιτώ όλα τα χρόνια της ζωής μου. Πιστεύω ότι μαζί θα πορευτούμε την επόμενη μέρα για τον τόπο μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε και στα μέλη της παράταξης: «Σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαι μόνος, έχω μαζί μου μια καταπληκτική ομάδα, έχω μαζί μου μια ομάδα που δεν χάνει, έχω δίπλα μου την καλύτερη, την ποιοτικότερη ομάδα. Μια ομάδα από ανθρώπους  που συνδυάζουν τις νέες ιδέες με την εμπειρία.  Ανθρώπους  με επιστημονική άποψη, με γνώμη, με θέληση για δουλειά. Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για αυτήν την ομάδα».

Στις 8 Οκτωβρίου δεν αλλάζουμε απλά δήμαρχο , αλλάζουμε εποχή, αρχίζουμε από το μηδέν.

Στις 8 Οκτωβρίου βάζουμε τις βάσεις και σκαλί - σκαλί οδηγούμε  τον δήμο σε τροχιά ανάπτυξης.

Είμαστε εδώ

Για να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Για να διοικήσουμε με διαφάνεια.

Για να πάρουμε αποφάσεις

Για να επαναφέρουμε τα σοβαρά θέματα για τα οποία η σημερινή δημοτική αρχή σιώπησε.

Για να διεκδικήσουμε , να διαπραγματευτούμε ξανά τις χαμένες συμφωνίες ,

να δώσουμε  στους τοπικούς εκπροσώπους τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν

Να ανασυγκροτηθούμε από μια δημοτική αρχή διαλυμένη.

Να διαφοροποιηθούμε από τις αλαζονικές νοοτροπίες, τις  κρυφές συμφωνίες , τις  πολιτικές σκοπιμότητες.

 

Όσον αφορά τον κ. Καμπύλη, δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο είπε «Ο πολίτης έχει κρίση,  έχει και μνήμη και θυμάται τι είπατε κ. Καμπύλη προεκλογικά το 2019 και σας εμπιστεύτηκε.  Σας εμπιστεύτηκε για νέο δήμαρχο, σας εμπιστεύτηκε για την ελπίδα, Και προδώσατε την εμπιστοσύνη του.

Αγαπητοί μου συνδημότες

Είναι δυνατόν , πέντε ημέρες,  πριν τις εκλογές  να μην υπάρχουν οικονομικοί απολογισμοί (απολογισμοί πεπραγμένων) του δήμου?

Πού είναι η διαφάνεια που προεκλογικά επικαλεστήκατε;

Μιλούσατε  κ. Καμπύλη για μοίρασμα δουλειών σε ημέτερους.

 Μπορούμε να αγνοήσουμε τις οικονομικές εξαρτήσεις και τις απευθείας αναθέσεις σε πρόσωπα, υποψηφίους σας, που πήραν το φως της δημοσιότητας;

Αν τα κάνετε τώρα , πριν τις εκλογές , μετά τι θα κάνετε;»

Έχουμε στοχευμένες, μελετημένες και προγραμματισμένες παρεμβάσεις σε κάθε περιοχή ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων της. Βασικό κριτήριο για εμάς και τις παρεμβάσεις μας είναι οι ανθρώπινες ανάγκες γιατί, πολύ απλά, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανήκει στους ανθρώπους του, ανήκει σε όλους τους δημότες, ανέφερε.

Ο κ. Γκαύρος μίλησε για την αναβάθμιση και ενίσχυση όλων των σχολικών δομών με βιοκλιματικές παρεμβάσεις, για την ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας του τόπου, για την συντήρηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, για την επανεκκίνηση της ανακύκλωσης στην πηγή με τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης σε περισσότερα σημεία του Δήμου μας. 

«Το μεγάλο και φλέγον ζήτημα της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου μας. Ένα ζήτημα για το οποίο δεν χωράει άλλη καθυστέρηση. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος από την έλλειψη ιδεών και ενεργειών της τελευταίας τετραετίας.Εμείς, δηλώνουμε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια ότι έχουμε και τη δύναμη αλλά και τον τρόπο να τρέξουμε και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος»

Στην συνέχεια της παρουσίασης αναφέρθηκε στον τουρισμό, δίνοντας αριθμητικά στοιχεία με τα οποία φαίνεται η μείωση της τουριστικής κίνησης το 2022 σε σχέση με το 2019. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας είναι ένας τουριστικός προορισμός και  οφείλουμε να τον αναδείξουμε, είπε.

«Προσβλέπουμε σε ένα ψηφιακό δήμο, με σεβασμό παράλληλα στην ανάγκη για διατήρηση διαδικασιών επί τόπου εξυπηρέτησης για άτομα τρίτης ηλικίας. Επενδύουμε στις υποδομές. Σχεδιάζουμε αναπλάσεις και συντήρηση πλατειών και του οδικού μας δικτύου, για να καταστεί ασφαλές. Σχεδιάζουμε πρόσβαση στους αγροτικούς δρόμους, ενίσχυση των υφιστάμενων χώρων στάθμευσης και δημιουργία νέων».

«Θα αγωνιστούμε με δύναμη καρδιάς και ψυχής να τους πετύχουμε. Δεν σχεδιάζουμε το μέλλον του Δήμου μας μίζερα και με κλειστούς ορίζοντες»

υη

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε  όλους τους υποψήφιους, ανεβάζοντά τους στην σκηνή. Καλώ :

Τη Μαρία Αντζινά,

την Ξανθή Κανατά,

τον Νίκο Καρακατσάνη,

τον Νίκο Καρκούλη,

τη Γιωργία Καρρά,

τον Χρήστο Κόκκωνα,

τον Γιάννη Κουλεντιανό,

τον Παναγιώτη Κουλεντιανό,

την Αρχοντούλα Κουνουγέρη,

τον Γιώργο Κουτσιούμπη,

την Τασία Κρητικού,

τον Τάκη Μαντά,

τον Άκη Μπακάλη,

την Μαρία Νταβέλου,

τη Σοφία Ορφανού,

τον Γρηγόρη Παινέση,

τον Οδυσσέα Παινέση,

τον Παναγιώτη Παινέση,

τη Ματίνα Παλιούρα,

τον Αλέκο Παπαγιαννόπουλο,

τον Στέλιο Παπακωνσταντίνου,

τον Νίκο Πενταφρόνιμο,

τον Μιχάλη Ποντίκη,

την Τατιάνα Ράλλιου,

τον Παναγιώτη Ροζολή,

τον Πέτρο Σαβούρδο,

τον Βαγγέλη Σαμαρτζή,

την Άννα Τετώρου,

τον Πέτρο Τομάρα, τα

Tον Κωνσταντίνο Τσιώρο,

την Μαριγιάννα Φούφα,

τον Πέτρο Χάρβαλο,

τη Γιωργία Χαρμπαλή,

τον Γιώργο Χασαπογιάννη.

 

Σας παρουσιάζω επίσης τους υποψηφίους που απαρτίζουν την Κοινότητα Άστρους:

 

Τον Χρήστο Γκαύρο

Τον Παναγιώτη Καμπύλη

Τη Μεταξία Λάμπρου

Τον Παναγιώτη Λαμπίρη

Τη Βάσω Λεμπέση

Την Εύη Τζιβελοπούλου

Την Κωνσταντίνα Τσιώρου

 

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Γκαύρος έστειλε το μήνυμά του:

Εγώ, ο Δημήτρης ο Γκαύρος, είμαι ένας από εσάς.

Σας κοιτώ στα μάτια με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, όπως συνηθίζω να σας κοιτώ όλα τα χρόνια της ζωής μου. Πιστεύω ότι μαζί θα πορευτούμε την επόμενη μέρα για τον τόπο μας.

Σε έναν Δήμο ανοιχτό για όλους.

Με έναν Δήμαρχο κοντά στον δημότη και στα προβλήματά του.

Με το ίδιο καθαρό και ειλικρινές βλέμμα θα σας κοιτάζω στα μάτια και στο τέλος της θητείας μας.

Γιατί, δε θα σας έχω προδώσει”,

 

Φίλες και φίλοι, όλα αυτά δεσμευόμαστε να τα κάνουμε. Και θα τα κάνουμε μαζί. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο. Ελάτε μαζί μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για να έχουμε το αύριο που μας αξίζει! Είναι στο χέρι μας!

ΜΑΖΙ ΤΟΛΜΑΜΕ

ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο facebook

Video

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια για την απίστευτη διοργάνωση. Εξαιρετικές ομιλίας. Συγχαρητήρια στη φοβερή ομάδα που απαρτίζει το ψηφοδέλτιο. Συγχαρητήρια στον Γκαύρο για τις επιλογές του. Είστε νικητές γιατί σας αξίζει.

Συγχαρητήρια Δημητρη. Αψογος στα όσα είπες Δημήτρη όπως και πολλές αλήθειες για τον κ.Καμπύλη που δεν γνωρίζαμε εμείς οι πολίτες.

Εξαιρετική και η κίνηση να παρουσιάσουν οι υπεύθυνοι σε κάθε κλάδο μια θεματική. Αυτό δείχνει ότι έχεις σχέδιο όραμα και πρόγραμμα.

Καλή Επιτυχία πάμε Δυνατά!!

Συγχαρητήρια στην ομάδα σας. Απίστευτη. Δεν έχει ξανά γίνει τέτοια ομιλία στο Άστρος. Μπράβο στην πρωτοβουλία του Γκαυρου. Δυνατή ομάδα με άποψη και όραμα. Ο κατάλληλος στην κατάλληλη θέση. Πολλά συγχαρητήρια.

Διχαστικός? Τοξικός? Με ψέματα,? Ο Καφές??? Μάλλον ομιλία άλλου παρακολουθησες 11:39. Και μιας και τα ανέφερες τί να πούμε για τον Καμπύλη που κέρδισε τον Μαντά το 2019 με σημαία του τα παραμύθια για δήθεν χρεοκοπία του δήμου λόγω του προστίμου για το λιμάνι.
Η παράταξη των βολεμμένων σε θεσούλες ανέργων, των παραμυθάθων (τελευταίο παραμύθι τους ότι ο Καφές θα κλείσει τα ιχθυοτροφεία) και των "δώσε και σε μένα μια απευθείας ανάθεση μπάρμπα" την Κυριακή το βράδυ μας αποχαιρετά!!!
Υ.Γ. : τα μάθεις; η σνάπτυξη που μας έταζαν οι παραμυθάδες το 2019 έφτασε : -25% οι κρατήσεις σε ξενοδοχεια του δήμου πέρσι σε σχέση με το 2019.
Έργο Καμπύλη κι αυτό? 😂😂😂

Ο Γνωστος μας γκαβρος φρου φρου και αρωματα τόσα χρόνια που διοικήσεις τι έκανες εσύ ο. Μαντας; γειά τίποτα τώρα τι παραπάνω θα κάνεις; ρε μαζέψου κσι αντε σπίτι σου σας είδαμε γι αυτό θα φας μαύρο

Ο λόγος όλα τα λεφτά .................... αυτό είναι που λέει η στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε τύφλα να ε΄χουν τα πτυχία και τα διδακτορικά τύφλα να έχουν οι γνώσεις.Όπως σας βολεύει αυτά δεν χρειάζονται για ένα δήμο.και μετά μου λέτε πως είστε σοβαροί.τα θέματα το πρόγραμμα και τους στοχους τα ανκοινώνει ο δήμαρχοςτι δουλειά έχουν οι σύμβουλοι πρωτοτυπία είναι ; είσαστε ωραίοι

Πολύ σύντομη η ομιλία κύριε Γκαυρο ανούσια χωρίς ενδιαφέρων περιμέναμε να ακούσουμε πρόγραμμα και το μόνο που ακούσαμε ήταν ύβρις για τον Καμπύλη ...δεν πείθουν το κόσμο με τέτοια ομιλία ... εσείς τι κάνατε όταν ήσασταν δημοτική αρχή? Το τίποτα έργο μηδέν γιατί τώρα να σας πιστέψουμε? Και μη μιλάτε εσείς για αλαζονία έχεις τη πρωτιά

16:15 16:22 γράφεις γράφεις όλη μέρα εκεί με το τιμ της μουριας αυτούς τους 2-3 ξέρεις τους γνωστούς...

Αν πονάς με τις αλήθειες που είπε ο Δημήτρης εχτές πάρε ένα ντεπονακι . Αν έχεις ψυχολογικά εσύ και το τιμ σου μπορώ να σ παραθέσω το τηλεφωνο του υποψηφιου της κοινότητας Άστρους να σας εξετάσει δωρεάν..

Συγχαρητήρια Δημήτρη είσαι ένας ακέραιος άνθρωπος μια ψυχούλα για αυτό έχεις μια τόσο δυνατή ομάδα που σε πιστεύει .

Συγκινητική προλόγηση από τον γιο σου αυτό δείχνει την παιδεία που τους έχεις διδάξει. Επίσης συγκινητικό τα τελευταία λόγια με τα ανίψια σου δείχνει πόσο δεμένοι είστε!

Ήρθε η ώρα της αλλαγής λοιπόν πάμε δυνατά Καφεδάρα είμαστε ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ Ο ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΆΔΥ Ο ΜΑΝΤΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΈΣΤΩ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΊΑ Η ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΊΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΉΜΟΥΣ.ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΏΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΝΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ.ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΛΑΒΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟΟΟΟΟ

Αξιότιμε κ. Γκαυρο....
Μιας και αναφερθήκαμε σε απ΄ ευθείας αναθέσεις παραμονές εκλογών!!!!! θα είχατε την καλοσύνη να μας πείτε και για τον καταμερισμό των οφικίων και ετέρων λοιπών ευεργετημάτων εις εκλεγόμενα ή μη μέλη της παράταξής σας εις περίπτωσιν καθ΄ ην ,ο μη γένοιτο, κερδίσετε τις εκλογές; Το γνωρίζουν αυτό όλα τα μέλη ης παράταξής σας ή μόνον οι αυλικοί; Πού και πότε έγινε ο ....καταμερισμός ;

Δεν αντέχω άλλο οι του κυρίου Καμπύλη με αυτά που γράφετε ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΚΌ δείχνετε!!! Σας πόνεσε η αλήθεια?Δεν σας άρεσε που την ακούσατε έξω από το εκλογικό σας κέντρο! Κλείστε το και τραβάτε σπίτια σας από τώρα!!!!! ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!!!Η προλογηση του γιου σου Δημήτρη έδειξε πόσο αληθινοί είστε σε όλο αυτό.δεν έχω να πω κάτι!!!!!
Η αλήθεια πονάει !!! Αλλά αυτή είναι!!!!!
Στις μανουλες σας όλοι ρε!!!!!!!! Κουρασατε κύριε Καμπύλη!!! Το μαύρο θα το δεις ξεκάθαρα εσύ την Κυριακή!χαχαχχα όσο για το Τιμ της μουριάς...κάνα νέο από την μουριά σας έχουμε!!! Για κοιτάξτε μην πέσει πάνω σας νωρίτερα και σας πλακώσει!!!

Χρήστος άψογος! Δημήτρης ενώ στάθηκε ωραία,είχε λόγο,η ομιλία ήταν μέτρια! Γνωστά πράγματα περιμέναμε την ανατροπή! Τώρα οι υπόλοιποι για ποιο λόγο να βγουν να μιλησουν;;;Μπορούσε ο Δημήτρης να τα πει περιεκτικά! Διότι όλοι οι υπόλοιποι επισκιάσαν τον υποψήφιο δήμαρχο και ο χρόνος ομιλίας ήταν περισσότερος...Δεν χρειάζονταν να μιλήσει κανένας άλλος πλην Χρήστου και Δημητρη για μένα! Έχετε τη στήριξη μου,καλή επιτυχία!

Πανικόςς στους καμπυλικους εξαπολύουν ψέματα και λάσπη την ιστατη στιγμή μπας και αλλάξει κάτι...

Πανικός και στο δημαρχο που 10 μέρες πριν τις εκλογές δουλεύουν όλα ρολόι υπογραφει έργα συμβάσεις μελέτες.. 4 χρόνια μας έλεγε είναι δύσκολα να γίνουν έργα... σε 10 μέρες δουλεύει ο δήμος στα φουλ ...
Μακάρι να είχαμε προεκλογική περίοδο κάθε χρόνο ο Δήμος θα ήταν Ντουμπάι τώρα!!!

Δημήτρη θα συμφωνήσω με τον παραπάνω 23.00 ! Οι υπόλοιποι ήταν μεγάλο φάουλ! Αρκούσε η παρουσίαση! Τις θέσεις καθενός θα τις μάθουμε όταν με το καλό εκλεγείς και αναλάβουν τα πόστα! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΚΟΜΑ και ο τρόπος που μιλούσαν πι υποψήφιοι ήταν σαν να έχουν πάρει τα πόστα..Και μην πείτε είπαν το προγραμμα; Το πρόγραμμα μπορούσες μα το πεις κι εσύ,υπάρχει στα φυλλάδια...Όχι δεν χρειάζονταν! Για τον πρόλογο του Χρήστου και την δική σου ομιλία θα εκφράσω τα καλύτερα! Αυτό μόνο! Καλή επιτυχία!

Έλεος με την προλόγηση του γιου του Δημήτρη! Είπαμε μια φορά τα είπε μια χαρά! Μην επαναλαμβανεστε οι σχολιαστές με αυτό..Ήταν όμορφη συναισθηματική ομιλία,είναι καλό παιδί,είναι δεμένοι οικογένεια όπως είδα γράφει κάποιος πιο πάνω...Ναι ναι ναι!!!!!! ΑΛΛΑ. Η ψήφος δεν θα δοθεί συναισθηματικά,τα συναισθήματα αλλού! Η πολιτική θέλει πρόγραμμα,θέσεις υπεύθυνες,δουλειά ίσως κάποια στιγμή και ξύλινη γλώσσα!!! Ας εστιάσουμε στο τι μπορεί να προσφέρει κάθε μία παράταξη! Τι πρόγραμμα έχει,τι κατάφερε και τι όχι η νυν δημοτική αρχή και η αντιπολίτευση! Τι θέσεις είχε η αντιπολίτευση από το 19;;; Ο κ.Μαντας στο πρόβλημα του νερού δεν μπορούσε να βοηθήσει;;; Πράξεις θέλουμε προτάσεις σοβαρές,κρίσεις ουσιαστικές διαφωνίες,όχι κοκκορομαχίες

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio