Δ. Γκαύρος: Η πορεία της νίκης περνά από τα Δολιανά (pics)

Παρ, 06/10/2023 - 17:46
Image

Η πορεία για τη νίκη της Κυριακής πέρασε εχθές Πέμπτη 5 Οκτωβρίου από τα Δολιανά. 
Με καθαρό λόγο, σε κλίμα σιγουριάς και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, παρουσιάστηκαν στους κατοίκους κάποιες από τις προτάσεις μας που αφορούν την κοινότητα Δολιανών όπως : η επισκευή αγροτικής οδοποιίας, η έρευνα και η αξιοποίηση υπόγειων υδάτινων πόρων για την επίλυση ζητημάτων επάρκειας νερού ύδρευσης Άνω Δολιανων και γύρω οικισμών, συντηρήσεις στους κεντρικούς δρόμους του χωριού, αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, επαρκής φωτισμός γηπέδων και γενικότερα παρεμβάσεις που αφορούν την βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Αφού ανέφερε τις βασικές αρχές του συνδυασμού μας, ο Δημήτρης Γκαύρος, σχολίασε τη συγκρότηση, τη λειτουργία και τα αποτελέσματα της "Ενωτικής κίνησης Δολιανών" τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν. 
Το συμπέρασμα ήταν οτι για να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για μια κοινότητα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δημοτική αρχή και δημότες. Και αυτή η σχέση υπήρχε μεταξύ μας πάντα. Τα Δολιανά δίνουν το σύνθημα της Νίκης. 
Συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες ακούγοντας τις ανάγκες κάθε δημοτικής κοινότητας εξατομικευμένα!
Για χωριά που θα βρίσκονται στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο!

 

Σχόλια επισκεπτών

Η πορεία νίκης σε μάρανε...όταν τα πήγες στο δικαστήριο τα Δολιανά για της ανεμογεννήτριες..ήταν καλά τότε...και θες και δήμαρχος να γίνεις...να φτιάξεις όλους τους δρόμους να πας για γουρούνια

Καφέ το 5*5 έχει φώτα κ καίνε όλη νύχτα άνοιξε τα μάτια σου.οσο για τις ανεμογεννήτριες στα πάνω Δολιανά παπαστελιο γιατί δεν έλεγες πως έχει κάνει δύο ενστάσεις ο πρόεδρος των βερβενων καρκουλης; δε σας συμφέρει γι'αυτό Ε;;; ντροπή σου θέλεις να λέγεσαι κ δολιανιτες.αντε πέρα στο Άργος κ άσε τους δολιανιτες ήσυχους

Αν η Ενωτική Συνεργασία ήταν μ' εσένα θα ήταν καλή. Γι' αυτό έβαλες λυτούς και δεμένους να μας πείσουν να σε ψηφίσουμε τη δεύτερη Κυριακή. Ήμασταν καλοί τότε. Όσο για τις ανεμογεννήτριες, εσύ πρώτος και ο φίλος σου ο Καρκούλης μας σέρνετε στα δικαστήρια και τώρα μας ζητάτε να σας ψηφίσουμε κι οι δύο. Τα υπόλοιπα άσε να τα σκεφτούν οι Δολιανήτες και θα δούμε αύριο τι θα βγάλει η κάλπη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio