Η Φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου (pics,vid)

Κυρ, 28/04/2024 - 15:55
Image
Image
Image
Image
Image

Στις εορταστικές και λαμπρές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 198ης επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων έλαβε μέρος η φιλαρμονική του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην βραδινή πομπή στο Μεσολόγγι.

Στην πομπή συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωπο που πήραν μέρος με τις παραδοσιακές τους φορεσιές, ενώ υπήρχαν και γύρω στις  40 φιλαρμονικές.

Την εμφάνιση της φιλαρμονικής μας , ο μαέστρος και τα μέλη της με ανάρτησή τους στα social media την αφιερώνουν στην μνήμη του Πάνου Κολοβού. 

Ακολουθεί βίντεο 
 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο σε όσους συμμετείχαν στην αποτολή και ειδικά στους μουσικούς, στον δάσκαλο-μαέστρο της φιλαρμονικής καθώς και σ' αυτούς που πήρα την απόφαση για την συμμετοχή.
Ελπίζω να ανταποκρίθηκαν πλήρως στα της αποστολής των.
Υγ. Κι εκείνη η αντιδημαρχοπούλα σημαιοφόρος....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αμα έχεις μπαμπα στα πράγματα...

Όταν λέτε Μαέστρος τη εννοείται? Μαέστρος είταν Ο Θεοδωράκης Ο Χατζηδάκης κ. α το να διευθύνει ς μια παρέλαση λέγεσαι Μαέστρος? (Μουσικός) διδάσκει κάποιο Όργανο Κιθάρα Βιολί Ακορντεόν κ λ π Ο Δήμος χρειάζεται ένα Μουσικό να μάθουν τα παιδια μας ένα όργανο και όχι όλοι μαζί να βαράμε τουμπανα Δήμαρχε εντάξει γνωρίζουμε την απάντηση δεν μπορώ νά κάνω τίποτα άλλωστε και οι προηγουμενοι δεν μπόρεσαν τουλάχιστον φέρτε ένα Προπονητή να πάνε κλασικό Αθλητισμό ίσως υπάρχουν ταλέντα που ποτε δεν θα το μάθουν αυτά θέλουμε από εσάς να δούμε λίγο παραπέρα

Αγαπητοί κ κ μην μπερδεύουμε τη Φιλαρμονική με τη Μουσική και τους Μουσικούς η Φιλαρμονική κάνει τη δουλειά της Ο τόπος μας χρειάζεται ένα Μουσικό Καθηγητή να μάθουν τα παιδια μας μουσική καί κάνα Όργανο Ο κ Δήμαρχος ας το δεί το θέμα έχει καί αυτός παιδιά πιστεύω να θέλει να μάθουν μουσικοί εφόσον τους άρεσει γιατί να, το ΣΤΕΡΕΙΣΟΥΜΕ άλλωστε στα παιδιά που έχουν ταλέντο Το είδαμε άλλωστε στη ζωγραφική πως υπάρχει ταλέντο και μπράβο στους συμμετέχοντες αλλά καί στην Καθηγήτρια

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio