Θερμή υποδοχή και αποθέωση για τον νικητή του Big Brother στα Βέρβενα (pics,vid)

Τρί, 21/12/2021 - 09:31
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ο μεγάλος νικητής του εφετινού Big Brother Νίκος Τακλής επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου στα πάτρια εδάφη με τα Βέρβενα να φορούν να γιορτινά τους και να υποδέχονται με τον πιο όμορφο, ζεστό και εγκάρδιο τρόπο το δικό τους παιδί.

Φίλοι και συγγενείς του Νίκου Τακλή τον υποδέχτηκαν χαρίζοντας του μια μοναδική στιγμή εκδηλώνοντας του την απεριόριστη αγάπη τους αλλά και την υπερηφάνεια τους για την πορεία του μέχρι την νίκη και την πρώτη θέση στο γνωστό ριάλιτι.

Ο Νίκος Τακλής επέστρεψε με το έπαθλο του νικητή και μαζί με την συμπαίχτρια του Ευδοκία στα Βέρβενα με τα καπνογόνα, τους πυρσούς και τα βεγγαλικά να κάνουν την νύχτα – μέρα στο χωριό της Βόρειας Κυνουρίας και τους δύο παίχτες να γνωρίζουν κυριολεκτικά την αποθέωση.

Ο νικητής Νίκος Τακλής πνίγηκε στις αγκαλιές συγγενών και φίλων ενώ αμέτρητες ήταν οι φωτογραφίες με τους δύο παίχτες του Big Brother να εισπράττουν με τον πιο παραστατικό τρόπο την αγάπη του κόσμου αλλά και την φιλοξενία των Βερβένων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τακλής μίλησε στον κόσμο υποδέχτηκε στέλνοντας του ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και τις θερμές ευχές του τονίζοντας ότι σκοπός από όλο αυτό είναι να περάσει ένα καλό μήνυμα παντού για το χωριό του ενώ δεν έλειψαν και τα αστεία με τον κόσμο να ζητάει από τον Νίκο να παντρευτεί την Ευδοκία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την θερμή υποδοχή του Νίκου Τακλή στα Βέρβενα.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Τι άλλο θα δούμε,;;; Και καλά να τα βλέπαμε αυτά σε καμμια υπαναπτυκτη περιοχή..... 'σια πανω' εντάξει. Αλλά είμαστε ΑΡΚΑΔΕΣ ρε παιδιά! Άνθρωποι της προόδου, τής προκοπής και του πολιτισμού. Τι να υποθέσει κανείς;; Εκτόνωση, διαφυγή από την ανιαρή καθημερινότητα, αντίδραση στα αδιέξοδα πού βρίσκουν οι νέοι μας,;;; Και μη χειρότερα. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio