Στο Άστρος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)

Παρ, 21/04/2023 - 12:39
Image

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Πελοπόννησο σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου και συγκεκριμένα στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας.

Το πρωί, ο Πρωθυπουργός παρέστη στην υπογραφή της σύμβασης για την οδική σύνδεση Άργους-Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Άστρος λίγο μετά τις 12:00, για τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη Β’ Εθνοσυνέλευση. Εκεί τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Μετά θα επισκεφτεί τη Μεγαλόπολη, ενώ το απόγευμα θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη, και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

 

Σχόλια επισκεπτών

Μεγαλεία το Αστρος.....σημερα όπου πάει υπογραφή συμβάσεις για δρόμους έτσι θα πηγενε για να μιλήσει το αληταριο και για το ασφαλέστερο σιδηροδρομικό μας δυκτιο τον πρόλαβαν τα αδικοχαμέναπαιδια 😭😭😭έφτασε η μέρα σου μονο γι'αυτή την μετά ζω

Για να μην παρεξηγούμεθα.... Νεοδημοκράτης είμαι και Μητσοτακικός. Όμως το να φεύγουμε επί δίωρο από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων νομίζω ότι είναι ανεπίτρεπτο. Κι ενώ ο Δήμος έχει καταρτίσει ένα άριστο πρόγραμμα εορτασμού των 200 ετών από την Β εθνοσυνέλευση, οι.... προγραμματιστές των υποχρεώσεων του κ. Πρωθυπουργού τα τίναξαν όλα στον αέρα..... Λες και δεν ήξεραν ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις και τα πεντάλεπτα έχουν την αξία τους. Κρίμα.

ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ?
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ?
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio