Στην γιορτή της ΠΟΕ που είναι αφιερωμένη στην Αρκαδιανή Γυναίκα βρέθηκε ο Γ.Δαλιάνης

Δευ, 01/04/2024 - 08:52
Image

Λίγο πριν την μεγάλη γιορτή της ΠΟΕ που είναι αφιερωμένη στην Αρκαδιανή Γυναίκα κατέθεσα λίγα λουλούδια εκ μέρους της ΠΟΕ με την ιδιότητα μου ως Αντιπρόεδρος Κυνουρίας( σε συννενόηση με τον Παναγιώτης Μπένος Πρόεδρος Παναρκαδικής) σε ένδειξη σεβασμού και τιμής στην Παλαιστίνια μητέρα και Γυναίκα καθώς και για τα αδικοχαμένα μικρά παιδιά της παλαιστίνης.

Φυσικά ισχύει ο ίδιος σεβασμός και για την Σύρια, Ουκρανή και κάθε μάνα που την έχει πληγώσει ο πόλεμος.

Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο γιατί η ΠΟΕ πλέον βλέπει με διαφορετικό τρόπο τις εξελίξεις και πάντα δείχνει έμπρακτα την αγάπη και τον σεβασμό προς όλους όσους την αξίζουν.,

 

 

Σχόλια επισκεπτών

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.. ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΙ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.. ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΕΣΥ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.. ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΣΤΟΥΜΠΗ.. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio