Ομόφωνο «όχι» στην επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών στη Βόρεια Κυνουρία από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος

Σάβ, 28/10/2023 - 17:14
Image

Με ομόφωνη απόφασή της, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος εκφράζει την αντίθεσή της στην επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών στη Βόρεια Κυνουρία, ένα θέμα που απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου αλλά και την τοπική κοινωνία πριν από τις εκλογές.

Στην απόφασή της, η Παναρκαδική Ομοσπονδία αναφέρει ότι η περιοχή στην οποία σχεδιάζεται η επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών παρουσιάζει αναπτυσσόμενο τουρισμό, ότι ήδη οι εγκαταστάσεις κοντά στο Αρκαδικό Χωριό ρυπαίνουν το θαλάσσιο περιβάλλον και ότι επενδύθηκαν μεγάλα ποσά στην περιοχή, ενώ δηλώνει ότι αμφισβητεί και τη μελέτη εγκατάστασης των υπαρχουσών ιχθυοκαλλιεργειών.

Διαβάστε την επιστολή:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ by Arcadiaportal.gr on Scribd

Σχόλια επισκεπτών

Επί των παρόντων ισχύει αυτό διότι επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να παρευρεθώ.
Προσωπικά έστειλα επιστολή στον Πρόεδρο ψήφισα λευκό για τους λόγους που ανέπτυξα και εξήγησα στην επιστολή μου.
Άλλωστε η πρόσφατη τοποθέτηση μου στο ΔΣ του Δήμου ήταν ξεκάθαρη και έχει καταγραφεί.

Επαναλαμβάνεται τα λόγια του γνωστού τρολ της περιοχής μας πολέμιου των Ιχθυοτροφείων χωρίς αποδείξεις και χωρίς ουσία. Κενά λόγια τα οποία δεν μπορούν να σταθούν πουθενά με μεγάλη δόση υπερβολών από το fb.
Όλοι εσείς που μιλάτε για τουρισμό (δύο μηνών) θα πρέπει εκτός των άλλων να μας υποδείξετε και τις προτάσεις σας για τις 40 και πλέον οικογένειες που ζουν από την συγκεκριμένη δραστηριότητα .Εκτός αν νομίζετε πως στην περιοχή μας η ανεύρεση εργασίας είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να μας απασχολεί.
Τέλος αν θέλετε να κάνετε κάτι για αρχή σχετικά με την γλίτσα και τις σαπουνάδες που αναφέρεστε ξεκινάτε με την στεγανοποίηση στους βόθρους σας.

Κε Ιωάννη Δαλιάνη, ανέβασε τι είπες στο ΔΣ γιατί την ξαναείδα και άλλη θέση είχε στο ΔΣ και άλλη στην Παναρκαδική Ομοσπονδία.
Είοτε άξιοι της μοίρας σας να εκλέγετε τέτοια άτομα και να τους δίνετε και θέσεις...

Ο τόπος χρειάζεται ανάπτυξη και δουλειές. Οι ιχθυοκαλλιέργιες δεν ενοχλούν κανένα!
Άλλα λέει ο εντεταλμένος στο ΔΣ και άλλα στην Παναρκαδική!
Τρικυμία εν κρανίω! Και κουτοπονηριά ! Τα ίδια κάνει και με τον Αθλητισμό ο Αστρινός!

Ειπώθηκαν γελοιότητες και μάλιστα από καιροσκόπους, άσχετους και άεργους που ενημερώνονται από το Facebook. Ασχοληθείτε με τις ελιές σας και αφήστε τις Ιχθυοκαλλιέργειες για τους άλλους. Επισης η ΠΟΑΥ του Πόρου εγκρίθηκε, εσάς θα ρωτήσουν για Αργολίδα,Αρκαδία και Μέθανα. Ειδήμονες του καφενείου.

Πάντα τα ανώνυμα σχόλια σε σοβαρά θέματα είναι λόγια του αέρα κοινώς τρίχες. Ας μάθουμε να αγωνιζομαστε υπηρεσιακά και σωστά. Τώρα ο καθένας το μακρύ και το κοντό...... για κατανάλωση

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio