Οι παραλίες που πήραν Γαλάζια Σημαίαστο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Πέμ, 21/05/2020 - 17:03
Image

Για άλλη μία χρονιά τέσσερις παραλίες του Δήμου μας πήραν τη Γαλάζια Σημαία

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος Γαλάζια Σημαία στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και τουριστικών σκαφών. Με 497 βραβευμένες ακτές, 14 μαρίνες και 6 τουριστικά σκάφη, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες.

 

Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ [4]


Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Άγιος Ανδρέας-Μύλος

Ατσίγγανος

Καλλιστώ

Ξηροπήγαδο

Σχόλια επισκεπτών

Πάλι καλά που δωσαν την σημαία με αξιολόγηση για όλοι την χρονιά και ξανά δόθηκε η σημαία γιατί με την κατάσταση που είδαμε στις παραλίες και στο λιμάνι το τριήμερο πσκ θα την ξανά δούμε σε 4 χρόνια πάλι ....

Ποιος εξέτασε τις παραλίες προκειμένου να δοθεί <ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ>;
Ο κανείς!!!
Την Κυριακή 17/5/2020 η ακτή Καλλιστώ μόνο για Γαλάζια Σημαία δεν ήταν,ταιριάζει καλύτερα :παραλία με καφετιά επιφάνεια.
Αυτός που δίνει γαλάζιες σημαίες, να δίνει και το κόστος επίσκεψης σε δερματολόγο.

Με βάση ελέγχους του προηγούμενου έτους(καλοκαίρι 2019) γίνονται οι βραβεύσεις παιδια απο την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της φύσης .Το αποτέλεσμα των ελέγχων που θα γίνουν φέτος θα τα μάθουμε τέτοιο μήνα το 2021 !!!

Αυτό το πράγμα που ο καθένας γράφει ότι ηλιθιότητα του κατέβει στο κεφάλι δεν υπάρχει,εκθέτοντας την περιοχή όλη.Χωρίς στοιχεία χωρίς κανένα έλεγχο μιλούν για κατί που δεν γνωρίζουν,μιλούν για λύματα και ρύπανση και μάλιστα γράφτηκε ότι έγινε και αυτοψία από γιατρό.
Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, παρουσιάζεται σε όλη την χώρα αυτή την εποχή και οφείλεται σε αποθέσεις νεκρού ζωοπλαγκτού και φυτοπλαγκτού τα οποία συγκεντρώνονται σε μεγάλους αριθμούς κυρίως σε κόλπους λόγω ευνοϊκών συνθηκών και ρευμάτων.Μάλιστα σε περιοχή της Αττικής το Λιμεναρχείο πήρε δείγματα και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. Τέλος όποιος έχει αμφιβολίες ας πάρει ένα δείγμα και να το παραδώσει στις αρμόδιες αρχές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio