Οι ανακοινώσεις των νέων αντιδημάρχων έδωσαν τροφή στα εκλογικά σενάρια

Τετ, 11/01/2023 - 13:16
Image

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονταν οι ανακοινώσεις για τους νέους αντιδημάρχους του Δήμου μας από τον δήμαρχο Γεώργιο Καμπύλη. Οι ανακοινώσεις έγιναν χθες και πυροδότησαν εκλογικά σενάρια για τον Δήμο και τις δύο μεγάλες παρατάξεις.

Αίσθηση προκάλεσε η απομάκρυνση από την αντιδημαρχία του Γεωργίου Σαμαρτζή.
 
Ο κ. Σαμαρτζής, πολιτικός μηχανικός, με την εμπειρία του και τη δουλειά του προχώρησε αρκετά έργα στη Βόρεια Κυνουρία και κατά γενική ομολογία υπηρέτησε από τη θέση στην οποία διορίστηκε με εργατικότητα και προσήλωση.
 
Η αντικατάστασή του από την κυρία Αρετή Μπάρλα, πυροδοτεί τα σενάρια υποψηφιότητάς του, όχι πλεον με την παράταξη Καμπύλη. Και τούτο διότι είχε ανοικτά και δημόσια διαφωνήσει με τις επιλογές της παράταξης Καμπύλη και διαφώνησε αρκετές φορές ,εσωτερικά, με την  «γραμμή». Από την άλλη, ο δήμαρχος Καμπύλης έδειξε και έκρινε πως πάνω από τα πρόσωπα βρίσκεται το καλό της παράταξης και του Δήμου κρατώντας τις ισορροπίες και χρησιμοποιώντας και άλλους εκλεγμένους της παράταξής του 
 
Ακούγονται και «ψίθυροι» ότι ο κ. Σαμαρτζής ενδιαφέρεται και για υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και πως έχει δεχτεί ήδη προτάσεις για τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια.
 
Άνοιξε, όμως, και σε αρκετούς η όρεξη να ηγηθεί ψηφοδελτίου στη Βόρεια Κυνουρία απέναντι στον Καμπύλη.
 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Μαντάς θα ακολουθήσει μοντέλο... Σκαντζού και θα προτιμήσει να βρίσκεται πίσω από τον επικεφαλής της παράταξης και να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν επιθυμεί να διαλυθεί η παράταξη, αλλά να διεκδικήσει με αξιώσεις εκ νέου τον Δήμο.

Ακόμα ένα όνομα που «παίζει» να ηγηθεί της παράταξης Μαντά είναι εκείνο του Άγγελου Σαβούρδου, πολιτικού μηχανικού.
 
Όσο πλησιάζει ο καιρός των αυτοδιοικητικών εκλογών τόσο θα ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Τα οποία για τον Δήμο μας έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
 

Σχόλια επισκεπτών

Τα έχουμε πει καιρό ο συνδυασμός είναι έτοιμος και θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες...
Ο συνδυασμός π έρχεται θα προκαλέσει έκπληξη και φόβο σε αρκετούς.. Εάν δεχτεί ο Καφές να αναλάβει μιας και είναι ο κατάλληλος θα βγει με αυτοδυναμία..ο κ. Άγγελος καλό θα ήταν για αρχή να μπει ως αντιδήμαρχος να αποκτήσει εμπειρία δεν παύει όμως να είναι και αυτός ο κατάλληλος..
Οι κωλοτούμπες θα είναι πολλές μέχρι τις εκλογές από πολλά στελέχη... Σαμαρτζής Καφές στην ίδια παράταξη καλό ακούγεται για να δούμε ....
Υ.Γ ο κύριος κωλοτούμπας θα κατέβει να διεκδικήσει το δήμο μαζί με το κολλητό του ή όχι??

Στην αρχή τον υποτιμούσατε τον Καμπύλη και πετουσατε σε συννεφάκια, ονειρευόσασταν 2η θητεία, σας έριξε κοντά 70% στο κεφάλι και σας έστειλε στα Βούρβουρα και στα τικ τοκ. Μετά μας λέγατε πόσο θα νοσταλγησουμε τις ημέρες των παραμυθιών και του αέρα κοπανηστου με ολίγη χρεοκοπία και βαλτωμα όλων των έργων και των μελετών στα συρτάρια. Αφού πάλι στον κουβά πήγατε τώρα ελπίζετε μήπως και αν βρεθεί κανένας κομήτης να σταθεί απέναντι του, αφού το δικό σας λάστιχο κλαταρε και δε βρήκατε ακόμα ρεζέρβα. Επειδή πάλι η πραγματικότητα θα είναι σκληρή απέναντι σας χαλαρώστε και ονειρευτείτε τον ρόλο σας στην νέα τετραετία Καμπύλη με στοργή και προδερμ και βοηθάτε να πάει με όλους μαζί ο τόπος μπροστά. Άλλωστε ούτε κυνηγάει κανέναν, ούτε εκδικείται, ούτε έχει έπαρση και έχει συνδέσει την ύπαρξη του με το αξίωμα. Αυτό βλέπει ο κόσμος και θα του δώσει εντολή να ολοκληρώσει το έργο του.

Ας ξεκινησουμε τα κουιζ : Ποσες μπετονιερες με τσιμεντο εχουν πέσει μεχρι σημερα στο δημο μας , χωρις καμια μελετη , με μοναδικο γνώμονα την υφαρπαγη ψηφων απο Μαντα ?? εν αγνοια μαλιστα του μεχρι χθες αντιδημαρχου τεχνικών και των τοπικων προεδρων ?? Οποιος πεσει κοντα στον αριθμό θα εχει προνομιακη θεση στο επομενο κουιζ που θα τεθει . Για να βοηθησω λιγο 5 πεσανε σε ενα δρομο που οδηγεί σε επιχειρηση στα Κ.Βερβενα

16:57 με τα κουίζ μήπως αυτός ο δρόμος οδηγεί στην μεγαλύτερη επιχείρηση της περιοχής; κρίμα που δεν χάθηκαν λεφτα για ψήφους σε μαντριά και έπεσαν σε έναν κεντρικό δρόμο.

Να κάνει τον σταυρό του ο δήμαρχος ο καμπύλης που έχει τους δολιανιτες και του τα ψιφιζουν όλα η γλυφτες της ενωτικής συνεργασίας αυτή η κολοντουμπες ταρζαν κλπ άσε και ένας πρόεδρος άχρηστος τέλειος αλλά έφτασε η ώρα θα τα πληρώσετε αυτα όλα ο καιρός περνάει γρήγορα κύριε καμπύλη κύριοι δολιανιτες κολοντουμπες

Σαμαρτζής ένας Επιστήμονας (Πολ Μηχανικός ) πρόσφατα πήρε το Μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση επιχειρήσεων καί Οργανισμών ένας νέος Άνθρωπος με ζήλο για τα κοινά είναι τα παιδιά μας που μας κάνουν περήφανους τα παιδιά της Κυνουρίας κ Ιω Δαλιάνη τη λέτε σωστή η αντικατάσταση ?η θα μας πείτε Ο Φούνες μεγάλος Παίκτης?

Σαμαρτζης και Αναγνωστάκου καλά κάνουν και πάνε στην περιφέρεια. Αφήνουν μεγάλο έργο και για αυτό σας πονάει ...θα μείνουμε με καφέδες, κλεωπες, μανταδες και κατσίκες και θα κλαιμε

εσείς πατριώτες 08:03 και 17:36 πασχίζετε με το ζόρι να βάλετε στο κάδρο των ονομάτων αδιάφορα άτομα που δεν ασχολείται κανείς μαζί τους οπότε κάπως πρέπει να ακουστούν κι αυτοί. Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται λέει ο λαός.

ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΙΑΝΙΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΑ.
ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. . . .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΕΚΙΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΡΙΔΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. . .
Η ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. . . .
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΧΘΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ . . . .
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΛΕΙΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ,ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ 1200 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400 ΑΤΟΜΑ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ. . . . . . . . . .

μαλιστα,Αναγνωστακου στην Περιφερεια εδω τα κανε μανταρα στην ΔΕΥΑΒΚ δεν ξερουν τι τους γινεται βλαβες συνεχως,αδιαφορια για τους πολιτες που πανε στο ποταμι και θελει και Περιφερεια,τρομαρα της.

Σωστά επισημαίνει η Δολιανιτισσα και προβληματίζεται για το χωριό της..Τις ίδιες σκέψεις κάνουν κι άλλοι από άλλα χωριά... Δεν θα λυθούν τα πρόβληματα αφού η ίδια η Πολιτεία όσα χρήματα και να ρίξει στους δήμους δεν δημιουργούνται θέσεις εργασίας καμία...... όπως και να χει σωστά σκέπτεσαι αλλά είναι λίγοι αυτοί που σκέπτονται με αυτό τον τρόπο

Άραγε ποιοι είναι ικανοί σε αυτόν τον τόπο...κανένας? Τότε γιατί τους ψηφίζουμε? Μήπως τελικά υπάρχουν ικανοί αλλά δεν βολεύουν τα συμφέροντα και για αυτό πρέπει να τους φάμε ...για να μείνουν αυτοί οι άσχετοι που κάνουν απλώς τα χατηρακια? Ε ναι λοιπόν , είμαστε άξιοι της τύχης μας

Ο κ Σαμαρτζής είχε διαφωνίες μεγάλες με το Δήμαρχο για πληρωμές σε έργα (βλέπε Μαντά ) αλλά καί την άρνηση του να κάνει Απολογισμό Πεπραγμένων εάν είναι έτσι και πολύ κάθησε ένα μεγάλο Μπράβο εσύ κ Κατσή θα παραμείνεις και οι λ π Δ Σ αρκεί να λες ότι είσαι Πρόεδρος Δ Σ

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε αγνώμονες και δε βλέπετε τίποτα έξω απ'τη σκιά σας. Η κ.Αναγνωστάκου θα γραφτεί στην ιστορία, να το θυμαστε, έκανε ότι δεν έκανε κανένας τόσα χρόνια,από εποχής Δαλιάνη έως σήμερα. Αλλά αυτοί είμαστε κύριοι, δεν θέλουμε τον άξιο, θέλουμε αυτόν που θα μας ρίξει μια χούφτα τσιμέντο έξω από το μαγαζάκι μας ή τον ξάδελφο ή της Μαρίκας τον ανιψιό, έτσι ψηφίζουν όλοι δυστυχώς για τον τόπο μας.

Πολύ σωστός ο σχολιαστής 15&31.ικανοι θεωρούνται αυτοί που κάνουν τα χατηρακια...και ας λέει το βιογραφικό τους απόφοιτος γυμνασίου οικοδόμος αυτοκίνητο στης κλπ.κι όμως αυτοί είναι που το παίζουν κάμποσοι κι έχουν άποψη για τα πάντα και το παίζουν και υπερυπουργοι..δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία μας κι εμείς τα ζώα αυτούς ψηφιζουμε

Ικανοί είναι αυτοί που μας κάνουν τα χατήρια και τα γούστα ικανοί είναι αυτοί άλλα λένε κι άλλα κάνουν ικανοί είναι αυτοί που όντας αντιπολίτευση λένε σε όλα όχι .........κατά το νιο και τ' άρματα....γιατί κατηγορούμε συνέχεια; γιατί φταίνε πάντα οι άλλοι;.... αυτοκριτική κάναμε ποτέ; συνεπείς υπήρξαμε ή πάντα κινούμαστε κατα το δοκούν; ..... είμαστε παρτάκηδες ......αυτό δείχνει η ιστορία..... εμείς οι σωστοί εμείς οι αλάνθαστοι..... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ικανούς και άξιους έχουμε αλλά δεν τους θέλουμε, είμαστε εγωιστές και πηγμένοι στην ζήλια, δεν θέλουμε να επιβραβεύουμε, να βρίζουμε θέλουμε και να τους βγάζουμε τα μάτια. Τρανταχτό παράδειγμα ο Σαμαρτζής και η Αναγνωστάκου που ακούγεται πως θα πάρουν τα μάτια τους και θα φύγουν για Περιφέρεια. Μη νομίζεται πως τους θέλουν για την ομορφιά τους, προφανώς στην περιφέρεια ξέρουν και βλέπουν πολλά περισσότερα από τον λαουτζίκο του καναπέ και του καφέ (φραπέ).

MΕ ΒΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ.ΤΟ ΚΑΦΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio